Asia Express: «Ντροπή» - Στο στόχαστρο των τηλεθεατών ο Γιώργος Μαυρίδης

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express: «Ντροπή» - Στο στόχαστρο των τηλεθεατών ο Γιώργος Μαυρίδης

Ο κακός χαμός στο σημερινό (6/11) επεισόδιο του Asia Express. Είναι γνωστό πως η συνεννόηση με τους ντόπιους είναι πολύ δύσκολη στην Ασία γενικότερα, ωστόσο αυτό έγινε η αιτία να αρχίσουν να φωνάζουν και να ξεσπούν οι παίκτες.

Ο Fipster (δείτε εδώ το ατύχημά του) από τη μία ούρλιαζε γιατί ο οδηγός τους άφησε πολύ μακριά και σε λάθος σημείο, ενώ αργότερα ο Γιώργος Μαυρίδης ξέσπασε και άρχισε να φωνάζει στον άνθρωπο που τον μετέφερε. Αυτό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στο Twitter.

Ξέσπασε το κοινό για την συμπεριφορά του Γιώργου Μαυρίδη στο Asia Express

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε εκείνον και την Κρίστη Καθάργια

Σε κάθε επεισόδιο του Asia Express το twitter κάνει πάρτι (δείτε εδώ τις επικές αντιδράσεις στο προηγούμενο επεισόδιο) και σε αυτό της Παρασκευής (4/11) δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Οι παίκτες κλήθηκαν να διεκπεραιώσουν μία πολύ περίεργη δοκιμασία.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια τα βρήκαν σκούρα και μάλιστα η δεύτερη ξέσπασε κατά του συζύγου της, διότι εκείνος προσπαθούσε να βοηθήσει μία από τις αντίπαλες ομάδες, ενώ εκείνη τον ρωτούσε γιατί δεν είχε αντιληφθεί τι έπρεπε να κάνουν και δεν της απαντούσε.

«Να μην περπατάς τόσο νωχελικά, δεν είσαι μόνη σου, είμαστε μαζί… Επειδή πήρα τη Ρασέλ; Τι θέλεις τώρα, τι ζόρι τραβάς; Δεν μπορώ να πω “όχι”, είναι πρόβλημα;» της είπε με την ίδια να του απαντά «Άρα γιατί να τρέξουμε, αφού τους είπες τη λύση και τώρα πάνε. Πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα. Καθόμασταν στην καρότσα και αντί να εξηγήσεις σε εμένα εξηγούσες στα κορίτσια πού πρέπει να πάμε».