Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 | Επικοινωνία

Asia Expresss: «Η γενιά του τίποτε, του δήθεν» - Οι παίκτες δεν ξέρουν πρόσθεση και το Twitter τους «γλεντάει»

Επικά τα tweets

Asia Expresss: «Η γενιά του τίποτε, του δήθεν» - Οι παίκτες δεν ξέρουν πρόσθεση και το Twitter τους «γλεντάει»
Από Ίρις Βίλα

Μπορεί πριν από λίγο να παρακολουθήσαμε ένα ακόμη ξέσπασμα του Γιάννη Αϊβάζη καθώς παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον συμπαίκτη του -δείτε εδώ τί συνέβη μεταξύ τους, ωστόσο οι εξελίξεις δεν έχουν τέλος στο Asia Express όπου προβάλλεται στην συχνότητα του STAR.

Φυσικά, οι χρήστες στο Twitter δεν θα μπορούσαν να μην σχολιάσουν τις εξελίξεις αφού όπως είδαμε οι παίκτες θα έπρεπε να λύσουν μαθηματικές πράξεις δημοτικού προκειμένου να περάσουν στην επόμενη φάση. Το μόνο σίγουρα είναι πως "έκλαψαν" αφού κάποιοι από αυτούς δεν τα πήγαν και τόσο καλά.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τον Fipster. Παρόλο λοιπόν που η μητέρα του δεύτερου είναι δασκάλα του δημοτικού, ο ίδιος παραδέχεται ότι δεν ασχολήθηκε ποτέ με τα μαθηματικά.

"Κλάμα" στο Asia Express με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον FipSter

«Στα αρχ@@@ μας» - "Κλάμα" στο Twitter με τον καβγά του Κωνσταντίνου Βασάλου με τον Fipster

Το Asia Express ξεκίνησε μεγάλες εκπλήξεις σήμερα, Παρασκευή 21/10, αλλά οι παίκτες συνέχισαν να έχουν την ίδια αγωνία, αφού οι δοκιμασίες δεν τελείωσαν, αλλά αντιθέτως έγιναν πιο δύσκολες, καθώς άλλαξαν και τοποθεσία, γεγονός που δυσκολεύει την επικοινωνία τους με τους ντόπιους που συνήθως τους βοηθούν και τους καθοδηγούν.

Αντίπαλοι, μάλιστα, βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος και ο Φίλιππος Ιωάννου με τον Γιώργο Μαυρίδη και την σύζυγό του, Κρίστη, οι οποίοι έπρεπε να βρουν συλλαβές μέσα στα χώματα και να της τοποθετήσουν στη σωστή σειρά, ώστε να κερδίσουν ένα αβαντάζ.

Την νίκη κατάφεραν να κατακτήσουν οι πρώτοι, παρόλο που βοήθησαν την άλλη ομάδα και έκαναν πολλά λάθη, όμως μέχρι να τα καταφέρουν έγιναν "μπίλιες" μεταξύ τους. Και οι δύο ήταν εκνευρισμένοι και ο τρόπος του πρώην Survivor εξόργισε τον Fipster ακόμη περισσότερο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αρχίσει να βρίζει, χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Όλα αυτά ξεχάστηκαν στο άκουσμα ότι κέρδισαν.

Κωνσταντίνος Βασάλος Fipster

Σε κάθε επεισόδιο, το παραπάνω ζευγάρι κερδίζει τις εντυπώσεις του κοινού, αφού οι τσακωμοί τους γίνονται viral και τα σχόλια στο Twitter "πέφτουν βροχή". Θυμίζουν στον κόσμο παντρεμένο ζευγάρι πολλών ετών, ωστόσο αυτό είναι που τους αρέσει και τους κάνει να θέλουν να τους βλέπουν όλο και πιο πολύ στο παιχνίδι.

Μέχρι στιγμής, πρέπει να είναι η πιο αγαπητή ομάδα. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσπαθεί να κρατά τις ισορροπίες, αλλά αυτό είναι αρκετά δύσκολο, εφόσον βρίσκονται σε άλλη ήπειρο, χωρίς στέγη και φαγητό.

[/OEmbed]

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Asia Express: Επιστρέφουν στο παιχνίδι χωρίς να το καταλάβει κανείς - Τι συμβαίνει;

Φανερά αδυνατισμένος ο Fipster μετά το Asia Express - Πόσα κιλά έχασε στην Καμπότζη

Share