Asia Express: Ατύχημα για τον Fipster - Τα ουρλιαχτά του ακούστηκαν μέχρι το διπλανό χωριό

Πα - νι - κός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Asia Express: Ατύχημα για τον Fipster - Τα ουρλιαχτά του ακούστηκαν μέχρι το διπλανό χωριό

Ένα από τα ζευγάρια του Asia Express που έχει χαρίσει μερικές σπουδαίες στιγμές στο κοινό του STAR, είναι ο Φίλιππος Ιωάννου ή αλλιώς Fipster και ο Κωνσταντίνος Βασάλος (δείτε εδώ το κλάμα του youtuber μετά την δοκιμασία)

Στο σημερινό (4/11) επεισόδιο, κλήθηκαν και οι δύο, όπως και όλοι οι παίκτες, να βρεθούν σε ένα νέο προορισμό, χωρίς αμάξι αυτή τη φορά. Έτσι, στράφηκαν σε άλλα μέσα, ανάμεσα στα οποία ήταν και το ποδήλατο. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν πολύ καλά.

Το ατύχημα του Fipster στο Asia Express

Ο Fipster έπεσε κατά τη διάρκεια της διαδρομής και ο συμπαίκτης του άρχισε να τρέχει προς το μέρος του τρομαγμένος, αφού οι τσιρίδες του ακουγόντουσαν μέχρι το διπλανό χωριό.

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κρίστη Καθάργια και Γιώργο Μαύριδη

Σε κάθε επεισόδιο του Asia Express το twitter κάνει πάρτι (δείτε εδώ τις επικές αντιδράσεις στο προηγούμενο επεισόδιο) και το σημερινό (4/11) δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Οι παίκτες καλούνται να διεκπεραιώσουν μία πολύ περίεργη δοκιμασία.

Κατά τη διάρκεια αυτής, ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια τα βρήκαν σκούρα και μάλιστα η δεύτερη ξέσπασε κατά του συζύγου της, διότι εκείνος προσπαθούσε να βοηθήσει μία από τις αντίπαλες ομάδες, ενώ εκείνη τον ρωτούσε γιατί δεν είχε αντιληφθεί τι έπρεπε να κάνουν και δεν της απαντούσε.

«Να μην περπατάς τόσο νωχελικά, δεν είσαι μόνη σου, είμαστε μαζί… Επειδή πήρα τη Ρασέλ; Τι θέλεις τώρα, τι ζόρι τραβάς; Δεν μπορώ να πω “όχι”, είναι πρόβλημα;» της είπε με την ίδια να του απαντά «Άρα γιατί να τρέξουμε, αφού τους είπες τη λύση και τώρα πάνε. Πρέπει να καταλάβεις με ποιον είσαι ομάδα. Καθόμασταν στην καρότσα και αντί να εξηγήσεις σε εμένα εξηγούσες στα κορίτσια πού πρέπει να πάμε».