Asia express: Ξέσπασε σε κλάματα ο Fipster μετά το τέλος της δοκιμασίας - Ποιο ζευγάρι την κέρδισε

Τα απολαυστικά σχόλια στο Twitter

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Asia express: Ξέσπασε σε κλάματα ο Fipster μετά το τέλος της δοκιμασίας - Ποιο ζευγάρι την κέρδισε

Πολλά είχε το αποψινό 28/10 επεισόδιο του Asia Express, όπως μερικά απρόοπτα με λιποθυμίες, εντάσεις μεταξύ ζευγαριών αλλά και μια πρωτότυπη δοκιμασία.

Συγκεκριμένα, Fipster, Χριστίνα Κολέτσα και Νάσος Γαλακτέρος έπρεπε να τεστάρουν τους παλμούς της καρδιάς τους και να δουν πόσο ψύχραιμοι μπορούν να είναι, όταν έρχονται αντιμέτωποι με πράγματα που δεν γνωρίζουν.

Μία δοκιμασία για δυνατά παιχνίδια ελέγχου του μυαλού κατά την οποία δηλαδή έπρεπε κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τους παλμούς της καρδιάς τους, την ώρα που περπατούσαν πάνω τους, βατράχια και κατσαρίδες!

Τελικά, η Χριστίνα βγήκε εκτός δοκιμασίας και νικητής ήταν ο Νάσος Γαλακτερός. Μάλιστα στο τέλος της δοκιμασίας, ο Φίλιππος ξέσπασε σε κλάματα!

Η δοκιμασία στο Asia Express & τα σχόλια στο Twiiter

Από την άλλη, οι χρήστες του Twitter έπαθαν συγκοπή παρακολουθώντας αυτή την διαδικασία και καταχειροκρότησαν τους παίκτες για την δύναμη που υπέδειξαν και για το πόσο πάλεψαν!

Πόσα κιλά έχασε ο Φίλιππος Ιωάννου στο Asia Express

Στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι" μίλησε ο Φίλιππος Ιωάννου, γνωστός και ως Fipster, ο οποίος αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Asia Express, αλλά και στην προηγούμενη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά. Πρόκειται για μία εμπειρία την οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ και δηλώνει πολύ ευγνώμων για το γεγονός πως δίπλα του είχε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που είχε και την εμπειρία του Survivor και έχει περάσει ακόμη πιο δύσκολα.

Μάλιστα, αποκάλυψε και πόσα κιλά κατάφερε να χάσει κατά την παραμονή του στην Καμπότζη, που όπως έχουμε δει τους προκαλούν να δοκιμάσουν από κατσαρίδες, μέχρι και πηχτό αίμα ζώου.

«Κλαίω πιο συχνά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και οι συνθήκες στο Asia Express ήταν δύσκολες και ξέσπαγα», είπε αρχικά και παραδέχθηκε «ότι δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συμπαίκτη από τον Βασάλο».

Όσον αφορά τα κιλά του, ο διάσημος youtuber εξήγησε πως συνολικά έχασε 8 κιλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Για τις φήμες που τον ήθελαν στο πρωινό του Star σχολίασε: «Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό, αλλά θα έκανα πρωινό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο».

Και κατέληξε για το κανάλι και τους καλεσμένους που έχει σε αυτό: «Δεν έχω έρθει σε δύσκολη θέση με καλεσμένο μου, απλά κάποιος μύριζε πολύ».

Φίλιππος Ιωάννου