Asia Express: «Λίγο νερό, λίγο νερό» - Παίκτρια κατέρρευσε στην μέση του δρόμου

Τους "πάγωσε" όλους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Asia Express: «Λίγο νερό, λίγο νερό» - Παίκτρια κατέρρευσε στην μέση του δρόμου

Ένα ολοκαίνουργο επεισόδιο του Asia Express (δείτε εδώ τα σχόλια του Twitter) ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής 28/10, ωστόσο η αρχή του ήταν αρκετά ανησυχητική, καθώς μια παίκτρια αισθάνθηκε υπερβολική κόπωση με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος.

Έχασε τις αισθήσεις της και έπεσε στο έδαφος

Ο λόγος για την Κατερίνα Καλίνογλου, η οποία δεν ένιωθε καθόλου καλά, ωστόσο είχε στο πλευρό της την παρτενέρ της, Βιβή Μπασινά η οποία και έσπευσε να την συνεφέρει ενώ μετά από λίγα λεπτά ήρθε και το ιατρικό προσωπικό.

«Δεν νιώθω καθόλου καλά! Βιβή, σήκωσε με γιατί ζαλίζομαι. Τον αυχένα μου. Με ενοχλεί πάρα πολύ ο ήλιος» ανέφερε η Κατερίνα, με την Βιβή να φωνάζει: «Λίγο νερό, λίγο νερό, λίγο νερό».

Στη συνέχεια η Βιβή σήκωσε την Κατερίνα και την οδήγησε στον χώρο για τις πρώτες βοήθειες. «Παιδιά, δεν μπορώ να σηκώσω την τσάντα και να φοράω το κολάρο. Συγγνώμη, δεν μπορώ με τίποτα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα όσο προσπαθούσε να συνέλθει.

Πόσα κιλά έχασε ο Φίλιππος Ιωάννου στο Asia Express

Στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι" μίλησε ο Φίλιππος Ιωάννου, γνωστός και ως Fipster, ο οποίος αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Asia Express, αλλά και στην προηγούμενη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά. Πρόκειται για μία εμπειρία την οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ και δηλώνει πολύ ευγνώμων για το γεγονός πως δίπλα του είχε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που είχε και την εμπειρία του Survivor και έχει περάσει ακόμη πιο δύσκολα.

Μάλιστα, αποκάλυψε και πόσα κιλά κατάφερε να χάσει κατά την παραμονή του στην Καμπότζη, που όπως έχουμε δει τους προκαλούν να δοκιμάσουν από κατσαρίδες, μέχρι και πηχτό αίμα ζώου.

«Κλαίω πιο συχνά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και οι συνθήκες στο Asia Express ήταν δύσκολες και ξέσπαγα», είπε αρχικά και παραδέχθηκε «ότι δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συμπαίκτη από τον Βασάλο».

Όσον αφορά τα κιλά του, ο διάσημος youtuber εξήγησε πως συνολικά έχασε 8 κιλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Για τις φήμες που τον ήθελαν στο πρωινό του Star σχολίασε: «Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό, αλλά θα έκανα πρωινό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο».

Και κατέληξε για το κανάλι και τους καλεσμένους που έχει σε αυτό: «Δεν έχω έρθει σε δύσκολη θέση με καλεσμένο μου, απλά κάποιος μύριζε πολύ».

Φίλιππος Ιωάννου