Asia Express: «Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι λέει ρε μ@λ@κ@;» - Έξαλλος ο Fipster με την Χριστίνα Κολέτσα

Γιατί εκνευρίστηκε μαζί της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Asia Express: «Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι λέει ρε μ@λ@κ@;» - Έξαλλος ο Fipster με την Χριστίνα Κολέτσα

Με ζαλάδες και λιποθυμίες ξεκίνησε το αποψινό 28/10 επεισόδιο του Asia Express, ενώ μάλιστα αργότερα ακολούθησαν και μερικές εντάσεις μεταξύ δύο ζευγαριών, μιας και ο ανταγωνισμός καλά κρατά.

Συγκεκριμένα, ο Fipster συγκεκριμένα εκνευρίστηκε αρκετά με τη Χριστίνα Κολέτσα καθώς δεν έδειξε ιδιαίτερη προθυμία να πάρει στην καρότσα που βρήκε με τη Μαρία τον ίδιο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο εκνευρισμός του Fipster με την Χριστίνα Κολέτσα

«Είναι δυνατόν να περνάμε από μπροστά σου και να μας λες άντε θα ρθείτε;”. Δεν ντρέπεσαι ρε; Τι λέει ρε μ@λ@κ@; Δεν έχεις μπει με ωραία ενέργεια, Κολέτσα. Μπήκες με ανταγωνιστική ενέργεια. Ο ανταγωνιστής ποτέ δεν κερδίζει» της είπε ο Φίλιππος, με εκείνη ωστόσο να το παίρνει στην πλάκα και να μην δίνει συνέχεια στο εν λόγω θέμα.

Πόσα κιλά έχασε ο Φίλιππος Ιωάννου στο Asia Express

Στην κάμερα της εκπομπής "Χαμογέλα και Πάλι" μίλησε ο Φίλιππος Ιωάννου, γνωστός και ως Fipster, ο οποίος αναφέρθηκε στην εμπειρία του στο Asia Express, αλλά και στην προηγούμενη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά. Πρόκειται για μία εμπειρία την οποία δεν θα ξεχάσει ποτέ και δηλώνει πολύ ευγνώμων για το γεγονός πως δίπλα του είχε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που είχε και την εμπειρία του Survivor και έχει περάσει ακόμη πιο δύσκολα.

Μάλιστα, αποκάλυψε και πόσα κιλά κατάφερε να χάσει κατά την παραμονή του στην Καμπότζη, που όπως έχουμε δει τους προκαλούν να δοκιμάσουν από κατσαρίδες, μέχρι και πηχτό αίμα ζώου.

«Κλαίω πιο συχνά από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, αλλά και οι συνθήκες στο Asia Express ήταν δύσκολες και ξέσπαγα», είπε αρχικά και παραδέχθηκε «ότι δεν θα μπορούσα να έχω καλύτερο συμπαίκτη από τον Βασάλο».

Όσον αφορά τα κιλά του, ο διάσημος youtuber εξήγησε πως συνολικά έχασε 8 κιλά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Για τις φήμες που τον ήθελαν στο πρωινό του Star σχολίασε: «Δεν ξέρω αν θα έκανα πρωινό, αλλά θα έκανα πρωινό με τον Κωνσταντίνο Βασάλο».

Και κατέληξε για το κανάλι και τους καλεσμένους που έχει σε αυτό: «Δεν έχω έρθει σε δύσκολη θέση με καλεσμένο μου, απλά κάποιος μύριζε πολύ».

Φίλιππος Ιωάννου