«Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα...» - Αμηχανία και μεγάλη συγκίνηση για τη Δέσποινα Βανδή

«Α να χαθείς...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Τα πράγματα θα πάνε καλύτερα...» - Αμηχανία και μεγάλη συγκίνηση για τη Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε μια ιδιαίτερη συνέντευξη στο Γειά σου στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 26/11 με τη τραγουδίστρια και τη Μαρία Μπακοδήμου να μιλάνε πολύ χαλαρά μέσα από ένα spa.

Η αγαπημένη και πολύ πετυχημένη τραγουδίστρια μίλησε για όλη τη διαδρομή της μέχρι σήμερα, καθώς είναι μια γυναίκα, που γεννήθηκε στη Γερμανία, μετά έζησε στον τόπο καταγωγής της στην Καβάλα και στη συνέχεια της πορείας της ξεκίνησε πολύ δειλά τα πρώτα της βήματα στο τραγούδι.

Αυτό ωστόσο, που δεν ξεχνάει και πάντα τη συγκινεί είναι τα παιδικά της χρόνια, καθώς μεγάλωσε σε μια πολύ αυστηρή και γενικότερα καταπιεσμένη οικογένεια, με αποτέλεσμα να μην έχει την προσωπικότητα, που βλέπουμε εμείς σήμερα.

Σταδιακά φυσικά και εξελίχθηκε αφού σήμερα αποτελεί μια από τις πιο πετυχημένες τραγουδίστριας, ωστόσο όταν πηγαίνει στην Καβάλα συγκινείται βαθιά, με αποτέλεσμα να βουρκώσει και στη συνέντευξη της στο Γειά σου, μιλώντας για την περιοχή (δείτε εδώ τη δουλειά που έκανε η μητέρα της).

Η συγκίνηση της Δέσποινας Βανδή για τα παιδικά της χρόνια

«Θα ήθελα να μπορούσα να γυρίσω πίσω, να χτυπήσω την πλάτη σε αυτό το παιδί, στις όποιες δυσκολίες περνούσε και να του πω: «Μια μέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα»… Όλοι μας περνάμε δύσκολα. Η ζωή δεν είναι εύκολη, όλοι κάνουμε μία διαδρομή. Δεν πρέπει να αφήνεσαι και να χάνεσαι αλλά να κοιτάζεις μπροστά. Α, να χαθείς Μαρία με συγκίνησες, εδώ ήρθαμε για να χαλαρώσουμε», είπε η Δέσποινα Βανδή.