«Έχω νιώσει εξαπατημένη...» - Άγνωστα περιστατικά από την προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή

Τα περιέγραψε συναισθηματικά φορτισμένη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω νιώσει εξαπατημένη...» - Άγνωστα περιστατικά από την προσωπική ζωή της Δέσποινας Βανδή

Μια από καρδιάς και αρκετά συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στο Γειά σου του ΣΚΑΪ, την οποία απολαύσαμε το μεσημέρι του Σαββάτου 26/11.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δε μίλησε μόνο για τα κομμάτια της λαμπερής ζωής της, αλλά και για πιο δύσκολα σημεία της πορείας της, με την αναφορά στα παιδικά της χρόνια και όσα πέρασε στην Καβάλα, να την συγκινούν κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Δε δίστασε μάλιστα να μιλήσει και για τις σχέσεις, τόσο ερωτικές όσο και φιλικές αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά, πως έχει νιώσει εξαπατημένη, ωστόσο αυτός δεν είναι ένας λόγος για να σταματήσει να είναι δοτική και γενναιόδωρη στα συναισθήματά της.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για προηγούμενες σχέσεις της

«Με μπλοκάρει η ερώτησή σου, γιατί καταλαβαίνω ότι δεν έχω να σου δώσω την απάντηση που μάλλον περιμένεις. Νιώθω ότι δεν έχω εισπράξει την αγάπη όπως θα την ήθελα γενικότερα στη ζωή μου. Η πιο αγνή, ανιδιοτελής, ουσιαστική και μακροχρόνια μορφή αγάπης που έχω εισπράξει είναι από τα παιδιά μου.

Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη. Για μένα οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, τους έχω πολύ μεγάλη ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια απ’ ό,τι κι αν έχω περάσει, αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους δίπλα μου, θα είχα χαθεί, θα είχα χάσει τον εαυτό μου. Φυσικά και έχω πιαστεί κορόιδο και έχω νιώσει εξαπατημένη, αλλά αυτό δε με εμποδίζει από το να συνεχίζω να αγαπάω με τον ίδιο τρόπο», είπε η Δέσποινα Βανδή.