Μανούλα για δεύτερη φορά - Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι η Ζωή Δημητράκου

Η φωτογραφία από το μαιευτήριο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
zoidimitrakou - instagram
zoidimitrakou - instagram

Στιγμές ευτυχίας ζει για ακόμη μια φορά στη ζωή της η αθλητικογράφος, Ζωή Δημητράκου, η οποία το Σάββατο 26/11 έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση στον λογαριασμό της στο instagram.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η γυναίκα παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό τον σύζυγό της με πολιτικό γάμο και πλέον η οικογένειά τους έχει αποκτήσει άλλη μορφή και διάσταση.

Η γυμνάστρια των πρωινών εκπομπών έχει ένα παιδί, το οποίο γεννήθηκε πριν από έναν χρόνο και πλέον έφερε στον κόσμο τον γιο της, με τη φωτογραφία, που δημοσίευσε με το χεράκι του μέσα από το μαιευτήριο, να συγκινεί όλους τους folowers της.

Η ανάρτηση της Ζωής Δημητράκου για τη γέννα του δεύτερου παιδιού της

«Απόλλωνας Πολυχρονόπουλος 19/11/22. Τα Χριστούγεννα ήρθαν λίγο πιο νωρίς για εμάς! Μικρέ μας γιε καλώς όρισες», έγραψε στην ανάρτησή της η Ζωή Δημητράκου.

Έτσι ανακοινώθηκε η δεύτερη εγκυμοσύνη

Η γυμνάστρια που πλέον ασχολείται με τις επιχειρήσεις σκέφτηκε έναν πολύ ευφάνταστο τρόπο για να παρουσιάσει την ήδη φουσκωμένη κοιλίτσα στους followers της. Η Δημητράκου μετά από χρόνια επαγγελματικού αθλητισμού καταφέρνει να διατηρεί ένα εξαιρετικό κορμί. Ακόμα και στην προηγούμενή της γέννα έναμιση χρόνο πριν έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης σε χρόνο ρεκόρ, και έκανε τους πάντες να χάσκουν με το πόσο γρήγορα επανήλθε στο παλιό της σώμα μόλις 3,5 μήνες αφότου έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

«Baby number 2 on its way» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ποζάρει με μαγιό ενώ στην περιοχή της κοιλιάς της κρατάει ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο, το οποίο στη συνέχεια τραβάει και αποκαλύπτεται η κοιλίτσα.