«Για μένα είναι...» - ''Απασφάλισε'' ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Σασμό

Μίλησε αποκαλυπτικά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Για μένα είναι...» - ''Απασφάλισε'' ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το Σασμό

Έναν καλεσμένο, που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού και της εκπομπής, που παρουσιάζει ''Καλύτερα δε γίνεται'' στον Alpha είδαμε το μεσημέρι του Σαββάτου 26/11.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λοιπόν, έκανε την ανατροπή και παραχώρησε πολύ εξομολογητικές για τη ζωή του δηλώσεις, καθώς παράλληλα απάντησε και σε ερωτήσεις, που δεν του έχουν ξαναγίνει ποτέ.

Μια εξ αυτών λοιπόν, είχε να κάνει με μια από τις πιο πετυχημένες παραγωγές του alpha και αυτή δεν είναι άλλη από το Σασμό, ο οποίος βρίσκεται στην προβολή του δεύτερου κύκλου.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, απάντησε με ειλικρίνεια και παραδέχτηκε, πως έχει δει κάποια επεισόδια από το σίριαλ και μάλιστα το θεωρεί αρκετά πετυχημένο (δείτε εδώ τα σχόλια στο twitter για τη συγκεκριμένη συνέντευξη).

Τα σχόλια του Κυριάκου Μητσοτάκη για τον Σασμό

«Όχι διαφορετικά από ότι νομίζω θα έκανε ο οποιοσδήποτε έχει μια δυσκολία στη δουλειά του. Ο καθένας έχει τον τρόπο του. Για μένα είναι σημαντική η άθληση. Όσο αργά το βράδυ και αν είναι. Είναι σημαντική εκτόνωση. Είναι συνηθισμένο να μην πηγαίνουν καλά τα πράγματα. Μια χαλαρή συζήτηση με τη γυναίκα μου. Να αφήσουμε μακριά τα κινητά. Τηλεόραση βλέπω.

Έχω δει επεισόδια του Σασμού, τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα σειρά. Χαίρομαι γιατί η ελληνική τηλεόραση παράγει ενδιαφέρον περιεχόμενο. Βλέπω ποδόσφαιρο. Είναι πολύ ωραίο που 9 το βράδυ υπάρχει ένα ματς. Βλέπω Netflix, διαβάζω. Ακούω μουσική στο αυτοκίνητο, στις περιοδείες ή στο αεροπλάνο», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.