"Σείστηκε" ολόκληρος ο Βοτανικός - Η "καυτή" εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου με μίνι και μπότες

Βάζει κάτω μέχρι και 20αρες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 1999 ως μέλος του συγκροτήματος Antique, ενώ μετά την διάλυση τους συνέχισε solo καριέρα. Έχει πάει δυο φορές Eurovision με την μια να κερδίζει και το 2010 ανακηρύχθηκε 14η πιο πολυβραβευμένη εγχώρια καλλιτέχνη από το 1960. Η Έλενα Παπαρίζου σίγουρα έχει δημιουργήσει τεράστια καριέρα η οποία θα γραφτεί στην ιστορία.

Σήμερα, συνεχίζει την σπουδαία της καριέρα με τα τραγούδια της στις διαδικτυακές πλατφόρμες να μετράνε εκατομμύρια προβολές. Φέτος μάλιστα, που εμφανίζεται στον Βοτανικό, κάθε βράδυ το νυχτερινό κέντρο γεμίζει από κόσμο.

Η Έλενα Παπαρίζου ωστόσο, δεν αποθεώνεται μονάχα λόγω της απίστευτης φωνής της, αλλά και λόγω της εμφάνισης της. Μπορεί να είναι 40 ετών, ωστόσο, βάζει κάτω ακόμη και 20άρες (δείτε απίστευτη εμφάνιση στην συναυλία για την Eurovision στην Ολλανδία).

Η "καυτή" εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου χθες 26/11

Το βράδυ του Σαββάτου, η τραγουδίστρια έβαλε "φωτιά" στην πίστα του Βοτανικού με τις απίστευτες εμφανίσεις που πραγματοποίησε. Αυτή όμως και "καυτό" μίνι, "τρέλανε" πολύ κόσμο.

Έλενα Παπαρίζου Βοτανικός

Έλενα Παπαρίζου καυτή εμφάνιση μπουζούκια

Τα tips που την κρατούν σε φόρμα

FITNESS TIP: Επιλέγει το περπάτημα στη φύση και το ελαφρύ τρέξιμο – έτσι ή αλλιώς η πίστα είναι το δικό της... γυμναστήριο, όπου χάνει πόντους και διασκεδάζει παράλληλα. Έχει κόψει το αλάτι στο φαγητό της, αποφεύγοντας έτσι τα φουσκώματα, αντικαθιστώντας το με μπαχαρικά και μυρωδικά. Το μυστικό της; Προσθέτει κουρκουμά στα πιάτα της που εμποδίζει τη συσσώρευση λίπους μετά το αδυνάτισμα, ενισχύοντας την απώλεια πόντων.

DIET TIP: Τρέφεται υγιεινά χωρίς να στερείται, τρώγοντας 3 γεύματα τη μέρα, που απέχουν μεταξύ τους 6 ώρες, τα οποία καταναλώνει αυστηρά τις ίδιες ώρες, γιατί έτσι ενεργοποιείται ο μεταβολισμός της. Αποφεύγει τα σνακ ενδιάμεσα, ενώ οι ποσότητες είναι στο μέγεθος μιας παλάμης, με την πρωτεϊνη να έχει την τιμητική της σε πιάτα με μπόλικα λαχανικά. Το μυστικό της; Τρώει αργά και σταθερά.

Πώς η Έλενα Παπαρίζου έχασε 8 κιλά