Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Μαρίας Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από την παραλία

Φουλ ερωτευμένο το ζευγάρι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δεκάδες αντιδράσεις κάτω από την ανάρτηση της Μαρίας Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από την παραλία

Γνωστό εδώ και ένα χρόνο είναι πως η Μαρία Σάκκαρη διατηρεί σχέση με τον γιο του Πρωθυπουργού της χώρας, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτα του, ενώ πολλές φορές έχει υπερασπιστεί ο ένας τον άλλον ακόμη και δημόσια.

Μάλιστα, από τότε που έγινε γνωστή η σχέση τους, είχαν ακουστεί πολύ αρνητικά σχόλια (μια ανάρτηση του νεαρού είχε προκαλέσει μεγάλη οργή). Η τεννίστρια λοιπόν, είχε απαντήσει δημόσια χωρίς να μασάει τα λόγια της.

«Για τη σχέση μου με τον Κωνσταντίνο, η αλήθεια είναι ότι δεν με πολυαπασχολεί τι πιστεύει ο κάθε άνθρωπος. Εγώ ξέρω ότι είμαι χαρούμενη και έχω το σωστό άνθρωπο δίπλα μου που με κάνει ευτυχισμένη και απλώς κάνω focus σε αυτό. Πάντα υπάρχουν κακόβουλοι άνθρωποι σε ό,τι κάνεις στη ζωή σου, είτε αυτό είναι σχέση, είτε η δουλειά σου. Πάντα κάτι θα βρουν να πουν. Εγώ ξέρω ότι είμαι πολύ καλά με αυτό τον άνθρωπο, ότι περνάμε πάρα πολύ ωραία μαζί και αυτό έχει σημασία», είχε πει χαρακτηριστικά.

Χωρίς λοιπόν να τους νοιάζει τι θα πει ο κάθε ένας που δεν τους γνωρίζει καν προσωπικά, συνεχίζουν να ζουν τον όμορφο έρωτα τους, πραγματοποιώντας διάφορα ταξίδια και εξορμήσεις, όταν τα επαγγελματικά τους το επιτρέπουν. Ο Κωνσταντίνος μάλιστα, πολλές φορές πηγαίνει σε αγώνες της Μαρίας για να την στηρίξει.

Πριν από λίγες ώρες η τεννίστρια, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια tbt φωτογραφία (από το παρελθόν), και τα σχόλια έπεσαν σαν την βροχή.

Κάποιοι μίλησαν με πολύ όμορφα λόγια και για το πόσο ταιριάζουν, άλλοι έβαλαν διάφορα emoji. Υπήρξαν βέβαια και τα αρνητικά σχόλια.

Η φωτογραφία Μαρίας Σάκκαρη - Κωνσταντίνου Μητσοτάκη