Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Τον στόλισαν Ακρίτα και Αγγελάκας

Χαμός με τα λεγόμενα του γιου του Μητσοτάκη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Θύελλα αντιδράσεων με την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη - Τον στόλισαν Ακρίτα και Αγγελάκας

Αναβρασμός επικρατεί από εχθές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα από ανάρτηση και τοποθέτηση του γιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, για τις συναυλίες που γίνονται συμβολικά για την Ειρήνη στον πόλεμο της Ουκρανίας.

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα, που δεν μασάει τα λόγια της και τα λέει έξω από τα δόντια, να αντιδρά έντονα με αυτές τις δηλώσεις καθώς τον χαρακτηρίζει θρασύτατο που απαξιώνει τεράστιους καλλιτέχνες της χώρας, με τον τραγουδιστή Γιάννη Αγγελάκα να συμπληρώνει τα ίδια.

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα και του Γιάννη Αγγελάκα στον γιο του Μητσοτάκη

Οι δηλώσεις του Μητσοτάκη που προκάλεσσν οργή

«Στη συναυλία Ειρήνης συμμετέχει ο Εισβολέας, ο Θανάσιμος, ο Δημήτρης Μητσοτάκης (ΛΟΛ). Αυτοί δεν είναι απλοί τραγουδιστές. Μιλάμε για τους Galacticos της ελληνικής καλλιτεχνικής σκηνής. Πάντως για όσους έχουν σκοπό να φέρουν Ουκρανικές σημαίες στην συναυλία (εδώ γελάμε όλοι)...Φιλική υπενθύμιση. Μπλε από πάνω, κίτρινο από κάτω. Έχετε μια τάση να τα μπερδεύετε.» ανέφερε ο γιος του πρωθυπουργού

με τον Γιάννη Αγγελάκα να σχολιάζει εξίσου...«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτού του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μην ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη.»

Ο γιος του Μητσοτάκη προκαλεί και η Ακρίτα του απαντά

''Δίκασε'' τον Μένιο Φουρθιώτη με μία φωτογραφία - «Εμένα δεν με κρατάς με τίποτα...»

Μετά τον Σάκη Ρουβά, στο στόχαστρο της Έλενας Ακρίτα μπήκε για τα καλά και ο Μένιος Φουρθιώτης. Ο λόγος φαίνεται να είναι η αγανακτισμένη κίνηση του παρουσιαστή που απειλεί να δημοσιοποιήσει ροζ βίντεο πολιτικών της κυβέρνησης παρά την θέληση τους στο διαδίκτυο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μένιος Φουρθιώτης έκανε λόγο για «τελειωμένη επαγγελματική ζωή», αναφερόμενος στην συγγραφέα και ηθοποιό, κάτι που την εξόργισε. Αφού η Έλενα Ακρίτα έψαξε λοιπόν στα άδυτα των social media της, βρήκε ένα μήνυμα που της είχε στείλει ο παρουσιαστής από τότε που παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του.

Στο μήνυμα αυτό, όχι μόνο στηρίζει την πορεία και την καριέρα της, αλλά της εύχεται και για τις γιορτινές ημέρες του Πάσχα, καθώς αναφέρει πως την εκτιμάει πολύ. Η συγγραφέας δήλωσε μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το μεσημέρι της Κυριακής 13/2, ότι από όσα μπορεί να καταλάβει, ο παρουσιαστής ήταν ψεύτικος και της συμπεριφέρθηκε καλά μόνο και μόνο επειδή συμμετείχε στην εκπομπή που παρουσίαζε.

«Ροζ βίντεο είχε αναγγείλει ο Φουρθιωτης κι επειδή έγραψα ότι στην δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων θα με βρει απέναντι, του χαλασα τη σούπα και δεν μπόρεσε να τα δημοσιεύσει.
Για να τελειώνουμε.
Αυτά τα αστειάκια φίλε όχι σε μένα. Εμένα δεν με κρατάς με τίποτα γιατί δεν μοιάζω με τα φιλαράκια σου τους ΝΔκρατες υπουργούς. Ούτε σε ξέρω, ούτε σε είδα, ούτε φιλάκια

, sms και καρδούλες, ούτε καν στον ίδιο χώρο έχουμε βρεθεί ποτέ.
Στο μεσεντζερ έλαβα πριν χρόνια αυτό το γλοιώδες μήνυμα στο οποίο δεν απαντησα καν. Όσο για τα λεφτά που κέρδισα και κερδίζω από το επάγγελμα μου και τα βιβλία μου, δουλειά δική μου - και του κράτους που μας φορολογεί - και κανενός άλλου.
Ήρεμα λοιπόν μαζί μου γιατί εγώ δεν είμαι Γεραπετριτης και Καραγκουνης και δεν αστειεύομαι. Που θα με πιάσεις στο στόμα σου εσύ ο εκβιαστής υπόδικος με τα εκατό κακουργήματα στην πλάτη. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι αλλά που να το ξέρεις εσύ χωμενος στον ίδιο βούρκο με τα κολλητάρια σου.
Και μην αρχίσετε μερικοι πάλι τα ‘μα γιατί ασχολείσαι’, είναι πάγια αρχή μου παρόμοια φαινόμενα να τα πνίγω στην κούνια τους», έγραψε οργισμένη η Έλενα Ακρίτα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Facebook.