Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στο πλευρό του Χρήστου Μάστορα στην πρεμιέρα του - "Πλημμύρισε" το instagram με τις αναρτήσεις της

Τι έγινε στο «Έναστρον»;

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
(star.gr)
(star.gr)

Από το καλοκαίρι φημολογείται πως η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρίσκεται σε σχέση με τον Χρήστο Μάστορα. Χωρίς να έχει γίνει κάποια επίσημη αποκάλυψη ποτέ αν είναι όντως ζευγάρι με τον τραγουδιστή από τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ, η Γαρυφαλλιά έχει δηλώσει πως είναι σε σχέση(δείτε εδώ τι είπε ακριβώς).

Το βράδυ του Σαββάτου 26/11 έκανε πρεμιέρα στο Έναστρον» η Δέσποινα Βανδή με τον Χρήστο Μάστορα και τις ΜΕΛΙΣΣΕΣ. Εννοείται πως δεν θα έλειπε το μοντέλο.

Η έξοδος της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο «Έναστρον»

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του GNTM πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει για την προσωπική της ζωή πως βρίσκεται σε σχέση, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του αγαπημένου της. Μπορεί να μην αποκαλύπτει ονόματα, όμως η Γαρυφαλλιά και πήγε στην πρεμιέρα του Μάστορα με τη Δέσποινα Βανδή και διασκέδασε με τις κολλητές της κι εκανε και story με μια κατακόκκινη καρδιά δίπλα στον Μάστορα.

https://dai.ly/k6BAeCUPHDAqG1yxt3I

Στο «Έναστρον» ο Χρήστος Μάστορας
(instagram / garifalia.kalifoni)

Ο Χρήστος Μάστορας σε μια συνέντευξη του αναφέρθηκε στη σχέση που του χρεώνουν με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Στην ερώτηση που του έγινε για την προσωπική του ζωή, και για το αν τελικά βρίσκεται σε σχέση ή όχι, ο Χρήστος Μάστορας απάντησε: «Δεν έχω σχέση όχι. Είμαι ελεύθερος».

Για το αν ενοχλείται από τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνον και την Γαρυφαλλιά Καληφώνη, σχολίασε: «Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω οι άνθρωποι που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθονται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».