Πρωινό μας: Οι πρώτες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για το νέο άνδρα στο πλευρό της

«Είναι κάτι ευχάριστο»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό μας: Οι πρώτες δηλώσεις της Φαίης Σκορδά για το νέο άνδρα στο πλευρό της

Ένα νέο πρόσωπο θα δούμε από Δευτέρα 28/11 στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ, Πρωινό μας. Η παρουσιάστρια μεγαλώνει την ομάδα της και πρόκειται ο άνδρας που θα βρεθεί στο πλευρό της να την βοηθήσει όσον αφορά την ροή της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια λοιπόν, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις σχετικά με το νέο πρόσωπο - χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει το όνομα του - στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend, που την συνάντησε το βράδυ της Κυριακής 26/11 στο άναμα του δένδρου στο The Christmas Factory.

Οι δηλώσεις της Σκορδά για το νέο μέλος του Πρωινού μας

«(Τα Χριστούγεννα) θα έχουν ωραίες εκδηλώσεις για το Make A Wish. Ετοιμάζουμε κάτι στην εκπομπή σε συνεργασία με το Make A Wish και ξεκούραση με τα παιδιά. Ακόμα δεν έχουμε κανονίσει που θα πάμε. Μάλλον θα ανέβουμε προς Κιλκίς. Όλα καλά» είπε αρχικά, ενώ ακόμη ένα νέο πρόσωπο βρίσκεται στο πλατό.

«Είναι κάτι ευχάριστο κι εγώ αυτό γνωρίζω. Μάλλον από Δευτέρα θα είμαστε μια μεγάλη παρέα» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά για την προσθήκη στο Πρωινό μας.

Αυτό είναι το νέο μέλος της εκπομπής της

Ο λόγος για τον Βασίλη Νομικό, ο οποίος ήδη υπέγραψε με το κανάλι και από την Δευτέρα 28/11 πρόκειται να τον δούμε στο πάνελ, με την Φαίη Σκορδά να τον καλωσορίζει.

Βασίλης Νομικός Πρωινό μας

Ο Βασίλης Νομικός έχει συνεργαστεί με πολύ γνωστά ονόματα όπως η Ρούλα Κορομηλά. Όταν μάλιστα συνεργαζόντουσαν, είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο.

«Ο προφητικός τίτλος του τραγουδιού και η παραμονή μου για 3 μήνες στο κρεβάτι του σπιτιού μου. Άγγελε μου τύραννε μου. Έτσι ξαφνικά το 1996 με την μορφή ατυχήματος με επισκέφτηκε ο κορονοϊός. Κυριολεκτικά ήρθαν τα πάνω κάτω στην ζωή μου. Η διάγνωση άσχημη,κακή. Όμως κάποιος άγγελος με κράτησε στην ζωή…Οι γιατροί λοιπόν υπέδειξαν ακινησία στο κρεβάτι για 3 μήνες! Με ευλάβεια τήρησα τις εντολές των γιατρών. Κλεισμένος μέσα στο σπίτι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι.

Δύσκολο διάστημα. Πολύ δύσκολο. Όμως όταν τελείωσε όλο αυτό είχα την υγεία μου και ήμουν σοφότερος. Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία; Όπως έλεγε και ο δάσκαλος μου στο δημοτικό, τι ηθικό δίδαγμα βγαίνει παιδιά μου; Η απάντηση μια και μοναδική. Μένουμε στο σπιτάκι μας! (το χρονικό του ατυχήματος από μια φίλη από τα παλιά)», έγραψε στη λεζάντα δημοσίευσης του ο Βασίλης Νομικός.