«Η ζωή μας από εδώ και πέρα...» - Οι πρώτες δηλώσεις Χρίστου Αντωνιάδη και Αφροδίτης Τσώνου έξω από το μαιευτήριο

«Είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά που υπάρχει στον πλανήτη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η ζωή μας από εδώ και πέρα...» - Οι πρώτες δηλώσεις Χρίστου Αντωνιάδη και Αφροδίτης Τσώνου έξω από το μαιευτήριο

Ο Χρίστος Αντωνιάδης και η σύζυγός του, Αφροδίτη Τσώνου, υποδέχτηκαν στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια τους. Το ζευγάρι που πάλεψε πολύ για να αποκτήσει παιδιά, τελικά τα κατάφερε και πλέον ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας κοιτώντας τα ματάκια τους.

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει στην εκπομπή Mega Καλημέρα και είχε αποκαλύψει πως χρειάστηκε να κάνουν εξωσωματική, ενώ είχε και μια επιπλοκή πριν την γέννα.

«Αν σου έλεγα ότι όλα είναι κουλ και υπέροχα, δεν θα σου έλεγα αλήθεια. Ένα σχετικό άγχος το έχω. Για την ώρα πάει καλά η εγκυμοσύνη, κάντε όλοι θετικές σκέψεις, γιατί υπάρχει και η γλωσσοφαγιά ως γνωστόν. Ελπίζω να υπερισχύουν οι θετικές σκέψεις και να πάνε όλα καλά. Είχαμε προσπαθήσει αρκετές φορές, αλλά δεν είχε προκύψει. Τώρα έγινε! Κάναμε εξωσωματική, για κάποιο λόγο δεν συνέβαινε φυσιολογικά και δεν υπήρχε άλλη λύση. Είναι διδυμάκια, αλλά δεν ξέρουμε το φύλο», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι δηλώσεις Αντωνιάδη - Τσώνου έξω από το μαιευτήριο

Η προσπάθειες τους λοιπόν, απέδωσαν καρπούς και πλέον είναι δυο πολύ ευτυχισμένοι γονείς. Στην εκπομπή Open Weekend μάλιστα, έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα λίγο μετά το εξιτήριο από το μαιευτήριο (δείτε βίντεο μέσα από το δωμάτιο που έμενε η νέα μανούλα).

«Νιώθουμε ευτυχισμένοι και βαθύτατα συγκινημένοι. Ήσασταν οι πρώτοι που είπατε για την εγκυμοσύνη και ξαφνικά άρχισαν τα τηλέφωνα να βαράνε από παντού και έλεγα ποιος το είπε;» δήλωσε αρχικά ο τργουδιστής και συνέχισε: «Τώρα αρχίζει το πιο σπουδαίο και το πιο σημαντικό. Με αυτούς τους λεβέντες η ζωή μας πια θα είναι πιο όμορφη, ευχάριστη και δημιουργική».

«Έχω ερωτευτεί ξανά τον Χρίστο, τους γιους μου. Είμαι η πιο ευτυχισμένη μαμά που υπάρχει στον πλανήτη» δήλωσε από την πλευρά της η Αφροδίτη Τσώνου.