«Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία...» - Ο Ιωάννης Παπαζήσης παραδέχτηκε τη σχέση του με την Παντούση

Μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Περίπου ενάμισης χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ο Ιωάννης Παπαζήσης και η Βανέσα Αδαμοπούλου αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Βέβαια, πάντα θα τους ενώνει ο γιος τους που απέκτησαν κατά τη διάρκεια της κοινής τους ζωής.

Μήνες λοιπόν μετά την είδηση του χωρισμού, έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός διατηρεί σχέση με την συμπρωταγωνίστρια του στην σειρά Κόκκινο Ποτάμι, Αναστασία Παντούση. Τα βίντεο από τις κοινές τους διακοπές στο εξωτερικό, τους είχαν "προδώσει".

Παρόλο που το κρατούσαν μακριά από την showbiz, έπειτα από πολλές ερωτήσεις που δεχόταν, η Αναστασία αποκάλυψε δημόσια πως είναι σε σχέση, χωρίς ωστόσο, να αναφέρει κάτι παραπάνω.

«Είναι νομίζω επιθυμία και των δυο μας να μην προβάλλουμε τη σχέση μας. Γενικότερα δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να προβάλλουμε την προσωπική μας ζωή. Δεν κρύβω κάτι αλλά δεν έχω και την ανάγκη να ανακοινώσω κάτι. Όλα είναι μια χαρά. Δεν σκέφτομαι να κάνω οικογένεια», είχε πει.

Τώρα λοιπόν και ο Ιωάννης Παπαζήσης, παραδέχτηκε δημόσια πως είναι σε σχέση με την Αναστασία Παντούση και μάλιστα πολύ ευτυχισμένοι.

Η απάντηση του Παπαζήση στη σχέση του με την Παντούση

Είστε από τους ανθρώπους που δεν εκθέτουν την προσωπική τους ζωή χωρίς, όμως, να κρύβεστε.

Νιώθω συνειδητοποιημένος πλέον με τη ζωή μου μέσα στο κοινωνικό σύνολο και στη δουλειά που κάνω. Έχω απομυθοποιήσει πάρα πολλά πράγματα και νιώθω καλά. Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Δεν έχω να πω τίποτα, από την άλλη. Έχω μια πολύ θετική ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ερώτηση.

Σας κάνουν συχνά διάφορες αδιάκριτες ερωτήσεις, αλλά εσείς απαντάτε με χαμόγελο. Να τολμήσω να ρωτήσω κι εγώ για τη σχέση σας με τη συνάδερφό σας Αναστασία Παντούση;

Θα πω αυτό που λέμε κι εγώ κι η Αναστασία: Είμαστε καλά κι ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ναι, είμαστε μαζί κι είμαστε καλά, είπε στην Reallife