«Στην πορεία της ξέχασε το ότι...» - Το "καρφί" της Ζήνας Κουτσελίνη στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Η τηλεοπτική μας συνάντηση προϋποθέτει μία συνάντηση μεταξύ μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Στην πορεία της ξέχασε το ότι...» - Το

30 χρόνια στην τηλεόραση γιόρτασε η Ζήνα Κουτσελίνη με ένα πάρτι γεμάτο λαμπερά πρόσωπα στο κέντρο της Αθήνας (δείτε αποκλειστικά πλάνα). Η παρουσιάστρια λοιπόν, παραχώρησε δηλώσεις σε όλες τις εκπομπές που έδωσαν το παρών.

Ανάμεσα τους και η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, με τις δηλώσεις της να προβάλλονται σήμερα Κυριακή 27/11 στον αέρα του MEGA.

Η Ζήνα Κουτσελίνη λοιπόν, μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ αναφέρθηκε και στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την οποία συνεργάζονταν στον ALPHA.

Η παρουσιάστρια είχε μιλήσει ανοιχτά για τα όσα βίωσε στην συνεργασία τους και μάλιστα, είχε αφήσει να εννοηθεί πως εκείνη φταίει που έφυγε από το κανάλι.

«Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες, προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν. Ενώ έχει πεθάνει πριν μία εβδομάδα ο αδελφός μου, όλοι να με ρωτάνε πώς είμαι και τι κάνω, φεύγω για την κηδεία, γυρίζω πίσω για να κάνουμε, ενώ δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος για να ολοκληρώσει τις εκκρεμότητες για τον αδελφό μου. Ήμουν ο μοναδικός του άνθρωπος. Φεύγω, γυρίζω για να κάνουμε πρεμιέρα, κάνουμε 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Το 19% μας δυσαρεστεί», είχε πει μεταξύ άλλων (δείτε εδώ αναλυτικά).

Οι δηλώσεις της Κουτσελίνη και η Σπυροπούλου

«Τίποτα δεν πάει χαμένο, ακόμα και να έχανα, έδωσα μία μάχη και την έχασα, πόσο μάλλον τώρα που την κέρδισα. Νιώθω δικαιωμένη» είπε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε: «Μου έχει λείψει να είμαι στέλεχος σε κάποιο κανάλι. Κάθε μέρα βλέπω τηλεόραση και σκέφτομαι τις διορθωτικές κινήσεις που θα έκανα αν ήμουν στέλεχος».

Όσον αφορά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τι θα της έλεγα όταν συναντιόντουσαν στην εκπομπή της: «”Να ΄μαστε πάλι εδώ Κωνσταντίνα”, έτσι θα το ξεκινούσα. Η τηλεοπτική μας συνάντηση όμως προϋποθέτει μία συνάντηση μεταξύ μας και πιστεύω μετά τα πράγματα θα κυλήσουν».

«Τη θαυμάζω επαγγελματικά, πιστεύω μπορεί να έχει μεγάλη καριέρα, απλώς στην πορεία της ξέχασε το ότι είναι καλό να διαχειρίζεται τους συνοδοιπόρους της».