«Με κατέστρεψαν! Πολλά ψέματα...» - Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου "έσπασε" της σιωπή της για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

«Σαν να είναι μια άλλη προσωπικότητα, ένας άλλος άνθρωπος...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Νικολέτα Κοτσαηλίδου και ο Σπύρος Παπαδόπουλου ξεκίνησαν η σχέση τους το 2010, όταν συνεργάστηκαν στη θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού», που τους έφερε και κοντά.. Ζευγάρι ήταν σχεδόν για μια δεκαετία.

Η σχέση τους όμως έφτασε στο τέλος το 2021, με την ηθοποιό να επιβεβαιώνει το χωρισμό τους ξεσπώντας μάλιστα για τα ψεύτικα δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί για τις μεταξύ τους σχέσεις.

«Όντως έχουμε χωρίσει με τον Σπύρο, αλλά τίποτα απ’ όλα όσα μας έδεναν δεν έχουν φύγει. Ο Σπύρος για μένα είναι οικογένεια, είναι από τους σημαντικότερους ανθρώπους που έχω στη ζωή μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να τον χάσω επειδή χωρίσαμε. Έχω διαβάσει ότι δεν λέμε ούτε γεια με τον Σπύρο και γελάω. Αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, άνθρωπος με “Α” και όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι λέω. Έχουμε χωρίσει από το καλοκαίρι. Χρειάστηκε δύο φορές να κινηθώ νομικά, γιατί με αυτά που έγραψαν πέρασαν τα όρια, είχα θυμώσει πραγματικά», είχε πει.

Ένα χρόνο μετά το τέλος της σχέσης τους, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να έχει βρει όπως φαίνεται νέα σύντροφο (δείτε φωτογραφίες τους), η Νικολέτα Κοτσαηλίδου σε συνέντευξη της στην εκπομπή της ΕΡΤ Δύο στη 1, ξέσπασμα λέγοντας πως όταν ήταν μαζί είχαν γραφτεί "τέρατα".

Έδειξε επίσης για άλλη μια φορά, πως δεν νιώθει άνετα με το όλο θέμα, μιας και δεν της αρέσει να απασχολεί με τα ερωτικά της και κυρίως, όταν γράφονται ανακρίβειες.

Οι δηλώσεις της Κοτσαηλίδου για τον Παπαδόπουλο

«Με αυτό που συνέβη, οι δημοσιογράφοι με κατέστρεψαν… Τι εννοείται; Γενικώς εγώ είμαι ζωντανός άνθρωπος, Σαλονικιά που λέμε, αλλά δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι κάτι της προσωπικής μου ζωής ξαφνικά θα αφορά τόσους ανθρώπους και τόσους δημοσιογράφους που δεν τους ήξερα και δεν με ήξεραν μέχρι πρότινος. Στην αρχή το έπαιρνα πολύ χαλαρά, ότι δεν ασχολούμαι γιατί αυτοί κάνουν τη δουλειά τους και εγώ κάνω τη δουλειά μου, απλά από κάποιο σημείο και μετά άρχισε να γίνεται πάρα πολύ σκληρό.

Με ενόχλησαν τα πάρα πολλά ψέματα! Πάρα πολλά ψέματα τα οποία για πάρα πολλά χρόνια αισθανόμουν ότι άλλη είμαι εγώ και αλλιώς με βγάζουν. Δηλαδή δεν ξέρω πως να το περιγράψω, απλώς αισθανόμουν ότι αλλιώς παρουσιάζομαι στον κίτρινο τύπο. Σαν να είναι μια άλλη προσωπικότητα, ένας άλλος άνθρωπος, μια άλλη Νικολέτα αυτό όλο που παρουσιάζουν στον κίτρινο τύπο ενώ είμαι αλλιώς εγώ. Αυτό κάποια στιγμή άρχισε να με ενοχλεί», είπε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου.