«Μου έκλεισαν το θέατρο! Άνθρωποι μείνανε χωρίς δουλειά» - Κόλαφος ο Βασίλης Γκουρούσης για Παπαγιάννη και Παυλίδου

«Ήμασταν έξω απ’ το δικαστήριο και δεν μου μίλαγαν»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου έκλεισαν το θέατρο! Άνθρωποι μείνανε χωρίς δουλειά» - Κόλαφος ο Βασίλης Γκουρούσης για Παπαγιάννη και Παυλίδου

Ο Βασίλης Γκουρούσης παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Open Weekend. Ο παραγωγός μίλησε για το διαζύγιο του από την Τέτα Καμπουρέλη, ενώ αναφέρθηκε και στην δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη με τους οποίους συνεργαζόταν.

Πρώτα ωστόσο, μίλησε για το διαζύγιο του, αποκαλύπτοντας πως έχουν βάλει με την πρώην σύζυγό του τις υπογραφές. Επίσης, σχολίασε πως έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει και να βρει τον άνθρωπο της (δείτε το νέο σύντροφό της).

Να σημειώσουμε πως ο Βασίλης Γκουρούσης και η Τέτα Καμπουρέλη χώρισαν μετά από 31 χρόνια γάμου και την απόκτηση παιδιών αλλά και εγγονιών.

«Δεν έχει βγει το διαζύγιο. Έχουμε βάλει τις πρώτες υπογραφές και περιμένουμε. Τα διαζύγια είναι για να χωρίσουν οι δρόμοι, όλα τα άλλα είναι κοινά: παιδιά, εγγόνια, περουσιακά. Έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, της εύχομαι να βρει την ευτυχία. Να προσέχει ποιους βάζει μες στο σπίτι μας. Εκείνη θα πρέπει να φοβάται, εκείνη ξέρει τι άνθρωπος είναι και τι ρόλο βαράει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το σχόλιο του Γκουρούση για την διαμάχη Παπαγιάννη - Παυλίδου

Ο Βασίλης Γκουρούσης, ήταν παραγωγός της σειράς "Πετάει Πετάει" όπου πρωταγωνιστούσαν η Σοφία Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη και έγινε το περιστατικό ανάμεσα τους, με την ηθοποιό να τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό στα παρασκήνια (δείτε την συγκλονιστική της κατάθεση).

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, κανείς από τους δυο δεν του μιλάει, όπως και οι υπόλοιποι συνεργάτες τους που είναι και μάρτυρες της δίκης, πράγμα άδικο για τον ίδιο, καθώς αυτός τους αποζημίωσε όλους, αντιθέτως με εκείνους που ήταν η αφορμή να κλείσουν το θέατρο και κόσμος να μείνει άνεργος.

«Είπαν ποτέ ότι ο Παπαγιάννης και η Παυλίδου μου έκλεισαν το θέατρο κι άνθρωποι μείνανε χωρίς δουλειά; Δεν τους έχω κάνει κάτι. Εγώ τους αποζημίωσα, τους έδωσα δουλειά, τους έδωσα ψωμί. Αντί να φωνάζω εγώ, φωνάζουν εκείνοι».

«Ήμασταν έξω απ’ το δικαστήριο και δεν μου μίλαγαν. Η Κόννυ, η Ρέα, ο Σωτήρης. Τι τους έκανα εγώ; Εγώ τους αποζημίωσα κιόλας που δεν έπρεπε» ανέφερε ο Βασίλης Γκουρούσης, ενώ ανέφερε επίσης πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν κάνει μήνυση στην Σοφία Παυλίδου για διαφυγόντα κέρδη.