«Ποια είσαι κυρά μου για να καταστρέψεις τον Παπαγιάννη;» - Χείμαρρος η Βάσια Τριφύλλη για την διαμάχη με την Παυλίδου

Όλα όσα είπε η ηθοποιός για την κατάσταση

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
«Ποια είσαι κυρά μου για να καταστρέψεις τον Παπαγιάννη;» - Χείμαρρος η Βάσια Τριφύλλη για την διαμάχη με την Παυλίδου

Στο «Open Weekend» το πρωί του Σαββάτου (27/11) μίλησε η Βάσια Τριφύλλη για την δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια μετά την απόφαση του δικαστηρίου), που μάλιστα, είχε συνεργαστεί και με τους δύο στην ίδια παράσταση.

Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μίλησε στο κανάλι του Open για τους λόγους που δεν βρίσκεται στην τηλεόραση, εξέφρασε την αντιπάθειά της για τον Σταμάτη Φασουλή ενώ αναφέρθηκε και στην δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Ο Σταμάτης Φασουλής δεν έχει καμία σχέση με show, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερο ταλέντο στο show αλλά… εκεί ο Σταμάτης. Δεν τον συμπαθώ κιόλας. Σου εύχομαι να μην τον μάθεις, φαντάσου κάνω και τον σταυρό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και προσθέτει: «Δεν μου έκανε κάτι προσωπικά, θα τον είχα σφάξει. Το λέω για να μη σε στεναχωρήσει όπως στεναχώρησε πολλούς συναδέλφους από εμάς, συναδέλφους μου» ανέφερε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.

Όσο για τη δικαστική διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου είπε,

«Δεν ήμουν μπροστά στο περιστατικό. Σε τέτοια περιστατικά δεν αρκεί να μάθεις αν δεν είσαι μπροστά, δε μπορείς να πεις κάτι. Ο Μάνος Παπαγιάννης την επόμενη μέρα βγήκε και είπε μπροστά σε όλους συγγνώμη.

Εν τη ρύμη του λόγου είπα ανακατώστρα τη Σοφία Παυλίδου. Δε δημιουργούσε προβλήματα η Σοφία Παυλίδου στον θίασο, της είχα πει μάλιστα να μην το συνεχίσει κιολας. Ωραία, και τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη; Μου κάνει εντύπωση αυτό που είπε ο Μάνος, ότι του φάναξε η Σοφία ότι θα τον καταστρέψει. Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;»

Στην εκπομπή του Open Weekend μίλησε και ο Βασίλης Γκουρούσης. Ο παραγωγός αναφέρθηκε στο διαζύγιο του από την σύζυγο του, ενώ έκανε λόγο και για την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στην Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη με τους οποίους συνεργαζόταν.

Ο Βασίλης Γκουρούσης, ήταν παραγωγός της σειράς "Πετάει Πετάει" όπου πρωταγωνιστούσαν η Σοφία Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη και έγινε το περιστατικό ανάμεσα τους, με την ηθοποιό να τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό στα παρασκήνια (δείτε την συγκλονιστική της κατάθεση).

Όπως λοιπόν αποκάλυψε, κανείς από τους δυο δεν του μιλάει, όπως και οι υπόλοιποι συνεργάτες τους που είναι και μάρτυρες της δίκης, πράγμα άδικο για τον ίδιο, καθώς αυτός τους αποζημίωσε όλους, αντιθέτως με εκείνους που ήταν η αφορμή να κλείσουν το θέατρο και κόσμος να μείνει άνεργος.

«Είπαν ποτέ ότι ο Παπαγιάννης και η Παυλίδου μου έκλεισαν το θέατρο κι άνθρωποι μείνανε χωρίς δουλειά; Δεν τους έχω κάνει κάτι. Εγώ τους αποζημίωσα, τους έδωσα δουλειά, τους έδωσα ψωμί. Αντί να φωνάζω εγώ, φωνάζουν εκείνοι».

«Ήμασταν έξω απ’ το δικαστήριο και δεν μου μίλαγαν. Η Κόννυ, η Ρέα, ο Σωτήρης. Τι τους έκανα εγώ; Εγώ τους αποζημίωσα κιόλας που δεν έπρεπε» ανέφερε ο Βασίλης Γκουρούσης, ενώ ανέφερε επίσης πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει αν κάνει μήνυση στην Σοφία Παυλίδου για διαφυγόντα κέρδη.