«Δηλαδή ηρεμήστε...» - Έξαλλη η Ιωάννα Τούνη με τα χιλιάδες μηνύματα που δέχεται

Φυσικά και έχει να κάνει με το μωρό!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον ερχομό του γιου της στον κόσμο και οφείλουμε να πούμε πως με βάση τη ζωή, που είχε συνηθίσει να κάνει η εγκυμονούσα έχει αλλάξει εντελώς τις συνήθειες της.

Σίγουρα το γεγονός, πως δεν είχε και την πιο εύκολη εγκυμοσύνη, την έχει περιορίσει αρκετά στην καθημερινότητα της, μιας και είναι γνωστό, πως οι πρώτοι μήνες ήταν πάρα πολύ δύσκολοι για εκείνη, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και κατάφερνε και ταξίδευε μέχρι την Αθήνα, εκεί όπου μένει ο καλό της.

«Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη.

Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε. Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο«, ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Επειδή όμως η influencer φτάνει στον μήνα της σιγά σιγά φροντίζει να μην λείψει τίποτα από το παιδί, αγοράζοντας τα πρώτα παιδικά ρουχαλάκια.

Την Κυριακή 27/11 ωστόσο, μέσα από ένα insta story η Ιωάννα έκανε μια έκρηξη, καθώς έλαβε πολλά και υπερβολικά μηνύματα για το πως θα πρέπει να φροντίσει τα ρούχα του παιδιού, κάτι που εκείνη από ότι καταλάβαμε δεν έχει σκοπό να εφαρμόσει.

Ο εκνευρισμός της Ιωάννας Τούνη με τις συμβουλές για το μωρό της

«Να πω και κάτι άλλο τώρα που γυρίζει; Ρε κορίτσια μου, μην αγχώνεστε τόσο πολύ για το μωρό. Δε νομίζω ότι βοηθάει κάπου τόσο άγχος. Μου στέλνετε πολλά μηνύματα, “μη βάζεις ούτε ειδικό μαλακτικό γιατί μπορεί και αυτό να επηρεάσει το μωρό, τα ρούχα πρέπει να τα σιδερώνεις πάρα πολύ καλά. και πρέπει να τα πλένεις στο χέρι τους πρώτους έξι μήνες.

Ηρεμήστε και σκεφτείτε απλά ότι κάποτε οι γιαγιάδες και οι παππούδες μας, μας γεννούσαν στα χωράφια και μας σκέπαζαν με τσουβάλι από πατάτες. Δηλαδή, ηρεμήστε. Δε θα πάθει κάτι το μωρό τόσο εύκολα. Όλα καλά. Να αγχωνόμαστε όμως εκεί που πρέπει γιατί δημιουργείτε παραπάνω άγχος και δε βοηθάει ούτε εσάς ούτε το μωράκι σας», είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο της.