«Πρόσφατα έγιναν πράγματα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μαραντίνη μετά τη δικαστική διαμάχη με τη Χρηστίδου

Τι είπε για τα παιδιά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πρόσφατα έγιναν πράγματα...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Μαραντίνη μετά τη δικαστική διαμάχη με τη Χρηστίδου

Ο Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε μια εφ' όλης και πολύ εξομολογητική συνέντευξη στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΪ, η οποία προβλήθηκε την Κυριακή 27/11.

Ο τραγουδιστής αφού μίλησε αναλυτικά για τα άμεσα επαγγελματικά του βήματα και όσα ετοιμάζει στο εξής, στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις ανησυχίες, που έχει ως γονέας για τα παιδιά του.

Να τονίσουμε και να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως ο Μαραντίνης και η Χρηστίδου είναι γονείς δύο αγοριών μεγαλώνοντας τα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ακόμα και μετά από διαζύγιο που πήραν.

Η πολύ πρόσφατη δικαστική διαμάχη που είχε η παρουσιάστρια με τον μουσικό, πήρε εκτάσεις και όπως είναι φυσικό έφτασε και στα αυτιά των παιδιών, που σήμερα είναι 9 και 14 χρονών.

Δε θέλησε να ονοματίσει το γεγονός, ωστόσο δήλωσε, πως όσα συνέβησαν τον τελευταίο καιρό μεταξύ εκείνου και της Σίσσυς ιδανικά δε θα ήθελε να είχαν γνωστοποιηθεί για να προστατευτούν τα παιδιά.

Οι δηλώσεις του Θοδωρή Μαραντίνη για τα παιδιά του

«Για μένα το πιο σημαντικό είναι τα παιδιά μου και οι στιγμές που έχω μαζί τους. Εκεί παίρνεις την αγνή αγάπη, χαμόγελο, χαρά. Αυτό από μόνο του σε βάζει σε μια κατάσταση πιο ήρεμη. Με τρομάζουν πολλά πράγματα σε σχέση με τα παιδιά. Καταρχάς η αβεβαιότητα σε σχέση με το μέλλον, που πλέον είναι πολύ έντονη. Δε ξέρω δηλαδή αν τελειώνοντας τις σπουδές τους, αυτό που θα έχουν σπουδάσει θα είναι επίκαιρο ή χρήσιμο πια. Και ίσως η ανεξέλεγκτη δύναμη που μπορεί να έχει το διαδίκτυο στη ζωή τους, πιο πολύ από τα ναρκωτικά νομίζω ότι φοβάμαι το διαδίκτυο.

Τα παιδιά είναι 9 και 14 χρονών. Ειδικά ο μεγάλος μας γιος έχει πλήρη άποψη για τα πράγματα. Πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία. Με τρομάζει το ότι μπορεί να μπει κάπου και να διαβάσει κάτι που αφορά στους γονείς του. Επειδή ακριβώς αφορά τους γονείς του, είναι ιδιαίτερο και θέλει προσοχή», ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης.