«Είμαι πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ, ξέρω...» - Γνωστή δημοσιογράφος μιλάει πρώτη φορά για τη στάση της Σπυροπούλου

Έχει θετική άποψη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το όνομα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό, τόσο μετά τη δημόσια ανακοίνωση της, πως περιμένει παιδάκι αλλά και μετά τα όσα παρέθεσε στη συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη.

Φαίνεται, πως λάθη του παρελθόντος έκαναν την Σπυροπούλου να βγει μπροστά και με θάρρος να δείξει μεταμέλεια ζητώντας συγγνώμη για συμπεριφορές της, που είχαν πληγώσει συνεργάτες της.

Προφανώς και η δήλωση αυτή συζητήθηκε ιδιαίτερα και απασχόλησε τα μέσα με κάποιους να εξιστορούν την δική τους εμπειρία από τη συνεργασία τους με την Κωνσταντίνα και άλλους να παραδέχονται την αλήθεια της.

Με τη σειρά της λοιπόν, στην κάμερα του Open weekend μίλησε η Τίνα Μεσσαροπούλου, τις δηλώσεις της οποίας ακούσαμε την Κυριακή 27/11 τονίζοντας, πως ξέρει πολλά για την εγκυμονούσα αφού έχει μακρά εμπειρία στο χώρο.

Οι δηλώσεις της Τίνας Μεσσαροπούλου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Είμαι πολλά χρόνια στο ρεπορτάζ, ξέρω αρκετά πράγματα, αλλά δεν έχει σημασία να επανερχόμαστε σε παλιά πράγματα. Ο ντόρος έγινε γιατί κάποιοι άνθρωποι που γνώριζαν, θέλησαν να απαντήσουν. Η είδηση είναι πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δε θα είναι στο My Style Rocks φέτος», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.