«Ακόμα και απέναντι από το Survivor...» - Έτοιμος να ριχτεί στη ''μάχη'' της τηλεθέασης ο Αρναούτογλου

Πότε βγαίνει ξανά στην τηλεόραση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ακόμα και απέναντι από το Survivor...» - Έτοιμος να ριχτεί στη ''μάχη'' της τηλεθέασης ο Αρναούτογλου

Το μουντιάλ, το οποίο και βλέπουμε να προβάλλει ο ΑΝΤ1 έχει αλλάξει ολόκληρο τον προγραμματισμό του καναλιού και έτσι δεν είναι λίγα τα projects (δείτε εδώ ποια), που έχουν μείνει για την ώρα στο κενό.

Οι εκπομπές, που βλέπουμε να παρουσιάζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, με τον Εκατομμυριούχο και το The 2night show να έχουν τραβήξει χειρόφρενο.

Σε δηλώσεις, που είδαμε ωστόσο να κάνει ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός μέσα από το αυτοκίνητό του στην κάμερα του ΣΚΑΪ και στο Γειά σου, την Κυριακή 27/11 έδωσε τις εξηγήσεις του για τη στιγμή, που θα επανέλθει.

Παράλληλα αναφέρθηκε με αφοπλιστικό τρόπο στον ανταγωνισμό, τονίζοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα ακόμα και αν τοποθετηθεί απέναντι και από το πιο πετυχημένο τηλεοπτικό προϊόν, μιας και το έχει τολμήσει άλλωστε.

Οι δηλώσεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το τηλεοπτικό του μέλλον στη φετινή σεζόν

«Το 2Night έχει σταματήσει τελείως. Τα γυρίσματα πρώτα ο Θεός από αρχές της χρονιάς. Τώρα κάνω μόνο εγγραφή του Εκατομμυριούχου. Εμένα με ενδιαφέρει να γυρίζονται καλά τα επεισόδια. Το κανάλι αποφασίζει πού θα το βάλει. Εγώ δεν είμαι διευθυντής προγράμματος. Ποτέ δεν νοιάστηκα για αυτά.

Αν προσέξεις, τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι απέναντι από πολύ δυνατά προγράμματα, όπως το Survivor. Κάποιοι θεώρησαν ότι έπρεπε να φύγουν. Εγώ ακόμα και απέναντι από το Surivor, που έχει την επιτυχία που έχει, θα κάτσω εκεί και δεν θα κοιτάξω να βρω μια τρύπα να σωθώ», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.