Στα δεξιά ο νυν και στα αριστερά ο πρώην - Τα ''έσπασε'' στα μπουζούκια η Πάολα με Βαφειάδη και Ζογλοπίτη

Ακομπλεξάριστη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Η Πάολα δίνει μαθήματα πολιτισμού, αφού το βράδυ του Σαββάτου 26/11 έκανε μια σπάνια βραδινή έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας, μαζί με δύο πολύ αγαπημένους άντρες στο πλευρό της.

Να τονίσουμε εδώ, πως η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια έχει μια κόρη την Παολίνα μαζί με τον πρώην σύντροφό της, Φώτη Ζογλοπίτη, με τον οποίο διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις για το παιδί τους, ενώ παράλληλα συνεργάζονται και επαγγελματικά.

Το εξαιρετικό της υπόθεσης είναι, πως η σχέση αυτή δεν αποτέλεσε εμπόδιο να προχωρήσει στα ερωτικά της η Πάολα, καθώς για κάποιους η ύπαρξη του πρώην δεν είναι πάντα τόσο ευχάριστη. Εκείνη ωστόσο, ως παιδί του έρωτα, όπως έχει δηλώσει ότι είναι ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες.

«Στην κορυφή δεν ξέρω αν είμαι και δεν ξέρω τι σημαίνει, τουλάχιστον για την Ελλάδα. Όσον αφορά το ότι δεν απασχολώ με την προσωπική μου ζωή, βέβαια τώρα τελευταία κάτι μαθαίνεται. Να ξέρετε πως ότι και να στέλνετε στα social media, δεν το διαβάζω ποτέ εγώ. Δεν ασχολούμαι με τα social media. Δεν μου αρέσει η τηλεόραση, αλλά ούτε και η υπερέκθεση που θα είχα αν ήμουν κριτής σε ένα talent show. Προτιμώ να κάθομαι σπίτι μου.

Αυτή η περίοδος της ζωής μου, είναι όπως και η προηγούμενη. Με όλους τους ερωτικούς συντρόφους που είχα στη ζωή μου ήμουν πάντα ερωτευμένη, αλλιώς δεν θα υπήρχε λόγος να είμαι μαζί τους», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Η απόδειξη λοιπόν, του πόσο ερωτευμένη είναι με τον Λάζαρο Βαφειάδη αλλά και το ότι αγαπάει τον πατέρα του παιδιού της φάνηκε από το γεγονός, ότι το Σάββατο τα ''έσπασαν'' στη Δέσποινα Βανδή με την Πάολα να κάθεται στη μέση, από δεξιά ο νυν σύντροφος και από τα αριστερά ο πρώην (δείτε εδώ το ησυχαστήριο της με τον Βαφειάδη).

Η βραδινή έξοδος της Πάολα με τον σύντροφό της και τον πρώην σύζυγό της