«Ξεκινάμε...» - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μια κούκλα και αυτή τη φορά!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ξεκινάμε...» - Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μπορεί να είναι μια πολύ καλή και από τις πιο πετυχημένες παρουσιάστριες στο χώρο της τηλεόρασης, αλλά παράλληλα καταφέρνει και φέρνει πολύ καλά εις πέρας και τον ρόλο της μαμάς.

Μαζί με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τα δύο κοριτσάκια και τελευταία τον γιο τους να ολοκληρώνει την ευτυχία τους.

Το πρόγραμμα και των δύο γονιών είναι πολύ φορτωμένο σε καθημερινό επίπεδο, αλλά τα Σαββατοκύριακα βλέπουμε να μένει περισσότερος χρόνος, ο οποίος αφιερώνεται στα παιδιά.

Με μία ανάρτηση της Σταματίνας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την Κυριακή 27/11 την είδαμε σε εντελώς χριστουγεννιάτικο mood, έχοντας επιλέξει να φορέσει ένα κόκκινο φούτερ και στο κεφάλι της μία στέκα με τα γνωστά κέρατα του Ρούντολφ.

Αν κρίνουμε από λεζάντα του story, η παρουσιάστρια ξεκινάει τον στολισμό του σπιτιού, που κάθε χρόνο είναι εντυπωσιακός. Για την ώρα περιμένουμε τις φωτογραφίες (δείτε εδώ πόσο έχουν μεγαλώσει οι κόρες της).

Η ευχάριστη ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Ξεκινάμεε...», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην ανάρτησή της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η τρυφερή ανάρτηση της Τσιμτσιλή με την κορούλα της

Η Σταματίνα δεν έχει κρύψει πως έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της καθώς παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα προσπαθεί όσο το δυνατόν περισσότερο να περνάει χρόνο μαζί τους. Έτσι λοιπόν, το Σαββατοκύριακο (8-9/10) η ίδια φόρεσε τις νυχτερίδες στα μαλλιά της και βγήκε βόλτα με τις κόρες της με αφορμή το Hallowwen. Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι γνωστό, βέβαια στο εξωτερικό γίνεται χαμός

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή