''Λιώνει'' για εκείνες - Η νέα τρυφερή ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τις κορούλες της

Από το ταξίδι τους στο Άμστερνταμ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
stam_tsimtsili - instagram
stam_tsimtsili - instagram

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αν και πολυάσχολη γυναίκα ποτέ δεν ξεχνάει την οικογένεια της και αυτό άλλωστε είναι κάτι, που φαίνεται μέσα από τις δημόσιες αναφορές της αλλά και από τις αναρτήσεις της στα social media.

Πρόσφατα λοιπόν, η παρουσιάστρια και η οικογένεια της ταξίδεψαν μέχρι το Amsterdam με εκείνη να μην σταματάει να φωτογραφίζει τα τοπία αλλά και τα παιδάκια της. Την Παρασκευή 18/11 μάλιστα, αν και ήταν στην Ελλάδα δημοσίευσε στo instagram μια thowback φωτογραφία από τις κόρες της να περπατάνε σε έναν δρόμο της πόλης από το ταξίδι τους (δείτε εδώ τον γιο της ντυμένο τσολιά).

Η νέα ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με τις κόρες της

Σταματίνα Τσιμτσιλή
stam_tsimtsili - instagram

Η νέα εντυπωσιακή εικόνα της κόρης της Σταματίνας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, πέρα από επιτυχημένη παρουσιάστρια, είναι και μία πολύ καλή μαμά, καθώς όταν οι κάμερες σβήνουν, η μόνη της έγνοια είναι να βρεθεί κοντά στα παιδιά της και να περάσει λίγο χρόνο μαζί τους (δείτε εδώ την μικρή τους απόδραση μέσα στην πόλη).

Έχει δύο κόρες και έναν γιο, τους οποίους μας δείχνει συχνά μέσα από τα social media της, γεγονός που μας έκανε να παρατηρήσουμε την μεγάλη αλλαγή που πραγματοποίησε μία από τις κόρες της στην εμφάνισή της.

Η Νάγια και η Μαίρη είχαν πάντα πολύ μακριά μαλλιά, όμως όπως φάνηκε μέσα από ένα στόρι της δημοσιογράφου στο Instagram, η μία αποφάσισε να τα κόψει και πλέον κυκλοφορεί με ένα μακρύ καρέ, που της ταιριάζει απίστευτα.