Αρνήθηκε στη Μενεγάκη - Το παρασκήνιο πίσω από το ''όχι'' της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο Mega

Και όμως είχε πρόταση και δεν πήγε!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αρνήθηκε στη Μενεγάκη - Το παρασκήνιο πίσω από το ''όχι'' της Μαργαρίτας Νικολαΐδη στο Mega

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Γειά σου στο ΣΚΑΪ, την Κυριακή 27/11 με τη νικήτρια του Masterchef στο Star να μιλάει ανοιχτά για το πως είναι η ζωή της μετά την μεγάλη νίκη στον διαγωνισμό.

Η μαγείρισσα είναι γεγονός, πως δε δίνει συχνά συνεντεύξεις μιας και θεωρεί ότι δεν έχει πάντα κάτι να πει επειδή απλά κέρδισε ένα παιχνίδι και τη γνώρισε παραπάνω κόσμος.

Σε κάθε περίπτωση, απολαμβάνει το γεγονός, πως πλέον έχει μια πιο άνετη ζωή (δείτε εδώ τι έκανε τα χρήματα, που κέρδισε), όμως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να μαγειρεύει σε εκπομπές και οπουδήποτε αλλού.

Η αποκάλυψη, που δεν ξέραμε για την τηλεοπτική πρόταση, που της είχε γίνει ήρθε προς το τέλος της συνέντευξης, με τη Μαργαρίτα να εξηγεί τον λόγο, που λειτούργησε ανασταλτικά στο να γίνει η μαγείρισσα της Μενεγάκη στην Ελένη του Mega.

Ο λόγος που η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δε συνεργάστηκε με την Ελένη Μενεγάκη

«Ένιωσα πολύ ωραία όταν μου έκανε πρόταση η Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν μπορούσα να πάω τότε, γιατί είχα συμβόλαιο με το STAR. Είπα “όχι”, όχι επειδή το ήθελα αλλά ήταν έτσι οι συνθήκες. Στην αρχή έχεις να πεις 2-3 πράγματα αλλά από εκεί και πέρα γιατί να βγαίνεις; Τι να λες; Τα ίδια και τα ίδια ότι κέρδισα το Master Chef; Αν το έκανα αυτό δεν θα ήμουν η Μαργαρίτα που κέρδισε το Maste Chef αλλά ο μαϊντανός που κέρδισε το Master Chef», είπε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη .