Happy Day: Γεμάτο λαμπάκια και αστέρια - Με τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα στόλισε το πλατό η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μπήκαν σε γιορτινό ood

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Γεμάτο λαμπάκια και αστέρια - Με τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα στόλισε το πλατό η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μετά το Πρωινό μας και το Breakfast@Star, το πλατό στόλισε και το Happy Day με αποτέλεσμα να ξεκινήσει την εβδομάδα με γιορτινό mood, περίπου ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε έναρξη με ένα τεράστιο χαμόγελο και μίλησε για τον στολισμό.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, το Σαββατοκύριακο στόλισε και το σπίτι της με όλη την οικογένεια, ένα γεγονός που κράτησε περίπου μια ώρα, αφού τα χέρια στην οικογένεια της είναι πολλά και κάθε ένας έβαλε από περίπου 5 μπάλες (δείτε εδώ την ανάρτηση της).

Ο στολισμός στο πλατό του Happy Day στον ALPHA

Στο πλατό έχουν στολίσει 3 Χριστουγεννιάτικα δέντρα που είναι πανύψηλά, ενώ είχαν κρεμάσει διάφορα λαμπάκια και αστέρια. Μάλιστα, είχαν βάλει σκουφάκια μέχρι και στα διακοσμητικά σκυλάκια που έχουν.

Σε Χριστουγεννιάτικο mood μπήκε και το logo της εκπομπής!

Θα στολίσει και του χρόνου στο κανάλι η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Οι κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών "τσάκωσαν" την παρουσιάστρια σε δημόσια έξοδο της και την ρώτησαν μεταξύ άλλων για το τηλεοπτικό της μέλλον. Εδώ και πολλά χρόνια βρίσκεται στον ALPHA, ωστόσο, πρόσφατα πήρε μια απόφαση για τις επόμενες σεζόν.

Όπως λοιπόν ανακοίνωσε, για τα επόμενα δυο χρόνια θα βρίσκεται στο κανάλι της Κάντζας, αφού ανανέωσε το συμβόλαιο της. Άλλωστε το Happy Day σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης και μετά το Σασμό είναι από τα πιο δυνατά προγράμματα του σταθμού.

«Φέτος έχω ανανεώσει είμαι για άλλα δυο χρόνια στον ALPHA. Είμαι πολύ χαρούμενη πήρα πολύ συνειδητά αυτή την απόφαση αν και δύσκολα», είπε η παρουσιάστρια.