Asia Express: Αυτό το ζευγάρι πέρασε απευθείας στον τελικό - Άφωνοι όλοι

Λένε μάλιστα πως θα είναι και εκείνο που θα κερδίσει το παιχνίδι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Asia Express: Αυτό το ζευγάρι πέρασε απευθείας στον τελικό - Άφωνοι όλοι

Ακόμη ένα επεισόδιο του Asia Express παρακολουθήσαμε χθες 27/11 με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να βάζει μια δοκιμασία στα ζευγάρια που έχουν μείνει στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο να τους λέει τι θα κερδίσουν. Συγκεκριμένα, έπρεπε να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερα κοκοράκια.

Στη συνέχεια λοιπόν όταν τους είπε τι πρέπει να κάνουν τους ενημέρωσε πως όποιο ζευγάρι συγκέντρωνε τα περισσότερα θα είχε την διάκριση να περάσει απευθείας στον τελικό, χωρίς να χρειαστεί να περάσει άλλη κουραστική δοκιμασία.

Όταν οι παίκτες γύρισαν και πάλι μετά την δοκιμασία στο σημείο που συζητάνε με τον παρουσιαστή, μάθαμε το ζευγάρι που "πέταξε" για τελικό, με όλους να μένουν άφωνοι.

Αυτό το ζευγάρι πέρασε στον τελικό του Asia Express

Με συνολικά 18 κοκοράκια τερμάτισε πρώτη η Χριστίνα Κολέτσα με την Maria Maroulis. Οι δυο φίλες χάρηκαν πάρα πολύ στο άκουσμα των ονομάτων τους με την τραγουδίστρια να λέει «Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και νιώθω ότι το αξίζουμε γιατί δώσαμε όλη μας την ψυχή για να φτάσουμε μέχρι εδώ» (δείτε εδώ ωστόσο το spoiler για το πιο ζευγάρι τελικά θα κερδίσει τον τελικό)

Για την Χριστίνα Κολέτσα είχε μιλήσει και ο Γιώργος Μαυρίδης μετά την αποχώρηση του από το Asia Express, αλλά και για την συμπεριφορά της.

«Η Κολετσάρα είναι το πιο αντράκι. Είναι πάρα πολύ παρεξηγημένη. Πολλά πράγματα τα πληρώνει χωρίς να έχει καμία σχέση» σημειώνει ο tattoo artist για την τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στο Asia Express, παραδέχτηκε ότι ήταν πολύ πιο δύσκολο απ’ ό,τι φανταζόταν και πως κατά τη διάρκεια του show η σχέση του με την Κρίστυ Καθάργια δοκιμάστηκε λόγω των εντάσεων και της συναισθηματικής φόρτισης.