«Έχω φάει πολλή κατακραυγή για το γυμνό! Ο κόσμος δεν...» - Ξέσπασε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τα αρνητικά σχόλια

«Ξεκίνησα ποζάροντας για ζωγράφους, πολύ ωραίο και...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Έχω φάει πολλή κατακραυγή για το γυμνό! Ο κόσμος δεν...» - Ξέσπασε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή για τα αρνητικά σχόλια

Καλεσμένη στην εκπομπή After Dark του OPEN βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 27/11 η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή. Η διαγωνιζόμενη του J2US (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το προηγούμενο 26/11 live) και πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε μεταξύ άλλων για την επαγγελματική της διαδρομή αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχθεί για το γεγονός ότι έχει ποζάρει γυμνή σε ζωγράφους (δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες της στο Instagram χωρίς ίχνος ρούχου που είχαν προκαλέσει ντόρο).

Η Αφροδίτη ωστόσο φαίνεται να μην πτοείται από όλα όσα ακούει για αυτό και συνεχίζει να κάνει αυτό που θέλει, μιας και ο κόσμος πάντα θα έχει κάτι να πει. Μάλιστα, η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά πρόσφατα πως «ξέρω ότι είμαι χοντρή. Δε χρειάζεται να μου το πεις ή να νιώθεις άσχημα για μένα! Ο κόσμος κομπλάρει με αυτή την άνεση που έχω και προσπαθώ με τον αυτοσαρκασμό να τον κάνω να αισθανθεί καλύτερα. Έχουν στο μυαλό τους ότι Ώπα, αυτή γιατί νιώθει τόσο καλά; Γιατί βγάζει τα μπούτια της έξω; Γιατί αυτά είναι τα μπούτια που έχω! Τα βγάζω, τι να κάνουμε;».

Η ίδια λοιπόν επέστρεψε με νέες αφοπλιστικές δηλώσεις για τους επικριτές της.

Η εξομολόγηση της Αφροδίτης Γεροκωνσταντή για τα αρνητικά σχόλια

«Στο Big Brother πήγα ξεκάθαρα για τα λεφτά. Νόμιζα ότι θα κερδίσω. Ο άνθρωπος όταν βρίσκεται σε απόγνωση τελείως κάνει πράγματα που μπορεί μετά να πει ότι δεν χρειάζονταν. Δεν θέλω να μετανιώνω τις κινήσεις μου, μαθαίνω από αυτές, κάτι έχω πάρει, κάτι θα δώσω, με βοηθούν και εξελίσομαι αλλά το κίνητρο ήταν καθαρά τα λεφτά. Είχα και έχω οικονομικό πρόβλημα και αυτό θα λυθεί όπως λύνεται όλα αυτά τα χρόνια. Ήμουν πολύ ξεκάθαρη με αυτό.

Έχω εργαστεί σαν plus size model, έτσι ξεκίνησα. Ξεκίνησα ποζάροντας για ζωγράφους, πολύ ωραίο και δυστυχώς έχω φάει πολλή κατακραυγή αυτό γιατί ο κόσμος δεν γνωρίζει ότι αυτό είναι τέχνη. Ακούει γυμνό και είναι… Έχω εργαστεί και σαν ηθοποιός, αυτό σπούδασα άλλωστε στην σχολή της Έλντας Πανοπούλου και με αυτό ασχολούμαι όλα αυτά τα χρόνια. ‘Επαγγελματικά δηλαδή στο θέατρο είμαι 13 χρόνια και επίσης έχω ασχοληθεί και γω με το Youtube απλά δεν είμαι πολύ συνεπής γιατί είναι πολύ δύσκολο», κατέληξε η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή.