Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Φωτογραφίες με την μικρή Μελίτα στο κρεβάτι

Στο νοσοκομείο η κόρη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου
NDPPHOTO
News 28.11.2022 08:55
Από Ελένη Ζουγανέλη

Πριν από τρία χρόνια, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είδαν τη ζωή τους να αλλάζει ριζικά, όταν έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Αν και η νέα καθημερινότητα του ζευγαριού είναι γεμάτη με υποχρεώσεις, γυρίσματα και συναντήσεις, η οικογένειά του παραμένει προτεραιότητα (δείτε φωτογραφίες από την εντυπωσιακή γαμοβάφτιση).

«Η Ελένη δεν καταρρέει, γενικά η γυναίκα είναι η κολώνα του σπιτιού. Προσπαθώ να στηρίζω την Ελένη σε αυτά που θέλει να πετύχει σαν μονάδα. Άργησα να ενεργοποιηθώ σαν πατέρας, ήθελα, αλλά δεν ήξερα πώς να είμαι παραγωγικός. Η δουλειά του πατέρα είναι να είναι ενεργός. Όταν με ρωτάει η κόρη μου για το πρόσθετό μου μέλος το προσεγγίζω με σοβαρότητα. Η αλήθεια είναι μία αλλά το προσεγγίζω με λέξεις κατανοητές για εκείνη και δεν το συνδυάζω με παιχνίδι και πλάκα», είχε πει ο Ετεοκλής για την οικογένεια του.

Η ανάρτηση της Χατζίδου για την κόρη της

Το ζευγάρι ωστόσο, ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες πως η μικρή Μελίτα βρέθηκε στο νοσοκομείο για μια σειρά από εξετάσεις που έπρεπε να κάνει, ωστόσο όμως η μαμά της να αποκαλύπτει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσίευσε φωτογραφία με την κόρη της να κάνει εξετάσεις, ενώ λίγο αργότερα έγραψε:

«Σας ευχαριστούμε για το τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για τη Μελίτα μας. Είναι όλα φυσιολογικά αλλά συνεχίζουμε τις εξετάσεις. Όταν όλα τελειώσουν θα σας μιλήσω για το τι έγινε ακριβώς. Προς το παρόν όλα καλά με πολύ παιχνίδι».

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου κόρη

Χατζίδου Παύλου κόρη νοσοκομείο

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου κόρη νοσοκομείο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μπροστά σε αυτά που νιώθω...» - Συγκίνησε η Ελένη Χατζίδου με την ερωτική εξομολόγηση στον Ετεοκλή Παύλου

Η Ελένη Χατζίδου έβγαλε δημόσια την περούκα της - Καμία σχέση με τα μακριά μαλλιά που βλέπουμε στο Breakfast at star

Share