Γεννητούρια για την ομάδα του Breakfast at star - Χειροκροτούσε ολόκληρο το πλατό

Οι ευχές της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γεννητούρια για την ομάδα του Breakfast at star - Χειροκροτούσε ολόκληρο το πλατό

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας 28/11 μέσα από το Breakfast at star με την Ελένη Χατζίδου να κάνει την πιο γλυκιά ανακοίνωση για το ξεκίνημα της εβδομάδας, λίγο μετά τη μεταφορά της μικρής Μελίτας στο νοσοκομείο.

Τα πολύ ευχάριστα νέα λοιπόν, που αφορούσαν στον ερχομό του δεύτερου παιδιού στον κόσμο για συνεργάτη της εκπομπής, ήταν κάτι που κανείς δεν περίμενε, αφού δεν είχε ανακοινωθεί καμία εγκυμοσύνη.

Σε κάθε περίπτωση, κρατάμε ό,τι ένας από τους κάμεραμαν της εκπομπής, ο Γιάννης Σαμοϊλης έγινε για δεύτερη φορά πατέρας και φυσικά δέχτηκε τις ευχές όλης της ομάδας, με το πλάνο που έπεσε πάνω του, να μαρτυράει την απερίγραπτη χαρά του.

Η Ελένη Χατζίδου ανακοίνωση τη γέννηση παιδιού συνεργάτη από την ομάδα του Breakfast at star

«Καταρχάς είχαμε γεννητούρια, βεβαίως. Γιάννης Σαμοϊλής, που είσαι Γιαννάρα μου; Να σας ζήσει το μωράκι, ωραία πράγματα. Το δεύτερο ήταν αυτό, να πω και αυτό, που με νευριάζει, άντε και το τρίτο τώρα. Γερό, γερό και καλότυχο να είναι, τύχη να έχουν», είπε η Ελένη Χατζίδου.

Θα κάνει ο Ετεοκλής και η Ελένη δεύτερο παιδί;

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου, θέλησε να αποκαλύψει στους διαδικτυακούς της φίλους, αν σκέφτεται να κάνει ένα δεύτερο παιδί μαζί με τον αγαπημένο της, Ετεοκλή Παύλου.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media και πολλές φορές επιλέγει να κάνει Q&A προκειμένου να επικοινωνεί με τους followers της και να μοιράζεται μαζί τους σκέψεις της για την καθημερινή της ζωή αλλά και για τη δουλειά της.

Το ίδιο έκανε λοιπόν και πριν από μερικές ώρες, όταν ρώτησε τους διαδικτυακούς της φίλους τι θα ήθελαν να μάθουν. Ένας από αυτούς έσπευσε να τη ρωτήσει αν είναι στα άμεσα σχέδια της να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί με τον Ετεοκλή Παύλου.

Η τραγουδίστρια δε δίστασε να δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη ερώτηση και να απαντήσει.

«Τώρα τελευταία το σκέφτομαι πολύ έντονα», απάντησε η Ελένη Χατζίδου με απόλυτη ειλικρίνεια.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου παιδί