Πολύ αλλαγμένη με ροζ μαλλί - Η νέα εικόνα της Μαργαρίτας Νικολαΐδη της 1ης Ελληνίδας Masterchef

Τα σχόλια για τα κιλά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Πολύ αλλαγμένη με ροζ μαλλί - Η νέα εικόνα της Μαργαρίτας Νικολαΐδη της 1ης Ελληνίδας Masterchef

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη είναι μία από τις γυναίκες, που ξεχώρισαν στο Masterchef του Star καθώς πρόκειται για την πρώτη Ελληνίδα, που κατακτά τον τίτλο του μαγειρικού διαγωνισμού.

Η αγαπημένη μαγείρισσα λοιπόν, παραχώρησε συνέντευξη στο Γειά σου στον ΣΚΑΪ, τις οποίες και ακούσαμε την Κυριακή 27/11 με τη Μαργαρίτα να κάνει μια σοκαρισική αποκάλυψη για πρόταση, που είχε να μαγειρεύει σε πολύ γνωστή εκπομπή.

«Ένιωσα πολύ ωραία όταν μου έκανε πρόταση η Ελένη Μενεγάκη αλλά δεν μπορούσα να πάω τότε, γιατί είχα συμβόλαιο με το STAR. Είπα “όχι”, όχι επειδή το ήθελα αλλά ήταν έτσι οι συνθήκες. Στην αρχή έχεις να πεις 2-3 πράγματα αλλά από εκεί και πέρα γιατί να βγαίνεις; Τι να λες; Τα ίδια και τα ίδια ότι κέρδισα το Master Chef; Αν το έκανα αυτό δεν θα ήμουν η Μαργαρίτα που κέρδισε το MasterChef αλλά ο μαϊντανός που κέρδισε το MasterChef», είπε η Μαργαρίτα.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε και σε ένα θέμα, που είναι κάπως πιο ευαίσθητο, όμως η Μαργαρίτα ένιωσε πολύ άνετα να το συζητήσει και μάλιστα αυτό έχει να κάνει με την εξωτερική της εμφάνιση.

Όπως τόνισε δεν είναι λίγοι εκείνοι, που σχολιάζουν τα κιλά της, παρά το γεγονός, πως δεν τους έχει ρωτήσει πρώτα εκείνη. Σε κάθε περίπτωση, έχει αυτοπεποίθηση και νιώθει καλά με τον εαυτό της (δείτε εδώ πως αξιοποίησε το έπαθλο η Μαργαρίτα).

Οι δηλώσεις της Μαργαρίτας Νικολαΐδη για την εξωτερική της εμφάνιση

«Μου γράφουν διάφοροι και με ρωτάνε «Μαργαρίτα τι καριέρα κάνεις; Δεν σε βλέπουμε πουθενά». Εγώ όμως δεν ήθελα να είμαι στην τηλεόραση για αυτό δεν είμαι, εκτός από την μία φορά που πηγαίνω στην Σίσσυ Χρηστίδου. Στην αρχή στεναχωριόμουν με κάποια δημοσιεύματα, ειδικά όσα ανέφεραν πράγματα που δεν ίσχυαν. Ξέρω ότι έχω παραπάνω κιλά, αλλά αυτά τα σχόλια δεν με νοιάζουν καθόλου. Είμαι τέλεια και μου αρέσει έτσι όπως είμαι», είπε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.