Προδόθηκε το φύλο του μωρού - Το χρώμα στο παιδικό δωμάτιο που ετοιμάζει η Συνατσάκη για το παιδί της

Λίγο πριν ανακοινωθούν τα γεννητούρια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
mairiboo - instagram
mairiboo - instagram

Περνάει πολύ γρήγορα ο καιρός και έτσι πολύ σύντομα η Μαίρη Συνατσάκη και ο αγαπημένος της Ίαν Στρατής θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς.

Το ζευγάρι μπορεί να μην είναι πολύ μεγάλο διάστημα μαζί, καθώς γνωρίστηκαν πριν από ενάμισι χρόνο, μετά τον χωρισμό της instagramer (δείτε εδώ με ποιον ηθοποιό είχε σχέση), η μοίρα φαίνεται όμως, πως της επιφύλασσε πολύ όμορφα σχέδια, αφού στα μάτια του τραγουδιστή βρήκε τον απόλυτο έρωτα (δείτε εδώ τις δηλώσεις της πεθεράς της Μαίρης).

Στο μεταξύ η εγκυμονούσα δε θέλει να προετοιμάσει ό,τι έχει να κάνει με το μαιευτήριο, αλλά όπως αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο, που δημοσίευσε στο κανάλι της στο youtube, έχει αρχίσει να φτιάχνει το παιδικό δωμάτιο.

Αυτό, που έκανε εντύπωση στους διαδικτυακούς της φίλους είναι η ταπετσαρία, που έχει επιλέξει η Μαίρη να βάλει στο δωμάτιο, η οποία εμπεριέχει πολλά χρώματα, επομένως μέσω αυτής προδίδεται το φύλο του παιδιού;

Υπερισχύει η άποψη γενικά, πως το ροζ είναι πιο έντονο στον τοίχο, άρα πως η Μαίρη έχει κοριτσάκι στην κοιλίτσα της, κάτι όμως που η ίδια αρνείται να επιβεβαιώσει. Επειδή ωστόσο υπάρχουν και άλλα στόματα που μιλούν, έχει γίνει γνωστό το φύλο αλλά και η νονά του παιδιού.

Οι ετοιμασίες της Μαίρης Συνατσάκη για το παιδικό δωμάτιο

«Αν για οποιονδήποτε λόγο πιστεύετε ότι αυτή η βαλίτσα έχει κάτι μέσα και είναι έτοιμη, πλανάστε πλάνην οικτρά. Με κοιτάει… την κοιτάω… Πρέπει να τη γεμίσω, να την φτιάξω για το μαιευτήριο. Παθαίνω φοβερό χάος στο κεφάλι μου για το τι να βάλω σε αυτή τη βαλιτσούλα και μένει εκεί… Άδεια…», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Το μοντέρνο σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες το σπίτι τους είναι αρκετά ιδιαίτερο καθώς το χρώμα που επικρατεί είναι το λευκό ενώ τα έπιπλα είναι μοντέρνα και λειτουργικά.