«Δεν περίμενα ότι η Ελένη Μενεγάκη θα εξέθετε έτσι κάποιον συνεργάτη της»

Την "αδειάζει" γνωστή δημοσιογράφος λόγω των τελευταίων γεγονότων με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram
Instagram

Στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και την Μαίρη Αργυριάδου μίλησε το πρωί της Δευτέρας 28/11 η Ναταλία Αργυράκη. Η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο της τηλεόρασης, ενώ σχολίασε και τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Μάλιστα, η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, στάθηκε ιδιαίτερα στα τελευταία γεγονότα μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου και στο γεγονός πως ο δεύτερος έχει περιορίσει αρκετά την εμφάνισή του στην εκπομπή της πρώτης στο MEGA και έχει μάλιστα προχωρήσει και στην πρώτη του μήνυση!

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Αργυράκη και το σχόλιο για Μενεγάκη - Ουγγαρέζο

Η Ναταλία Αργυράκη λοιπόν αναφέρθηκε αρχικά στη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού: «Δεν ονειρευόμουν την τηλεόραση, την ξεκίνησα κλαίγοντας. Την πρώτη εκπομπή τη θυμάμαι μόνο σαν δάκρυα, τίποτα άλλο. Δεν θυμάμαι τι συνέβαινε, black out».

Αναφορικά με το πάνελ άλλης εκπομπής που θεωρεί ότι θα ταίριαζε και ποιο θα απέφευγε είπε: «Ενδεχομένως στην Ελεονώρα Μελέτη. Είναι ένα στυλ που μου ταιριάζει. Δεν θα μπορούσα το πάρα πολύ έντονο lifestyle ή κουτσομπολιό ή να μπούμε όσο πιο βαθιά γίνεται σε όλα αυτά της ενημέρωσης. Θα δυσκολευόμουν ας πούμε δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα. Θα είχα συγκρούσεις σαν άτομο. Το περιεχόμενο, κάποιες απόψεις, κάποιες συνεντεύξεις που κάνει δεν είμαι σύμφωνη».

Τέλος, αναφορικά με το σκηνικό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο (δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο), σχολίασε: «Ήταν άβολο. Με στεναχώρησε. Εμείς τα περιοδικά χτίζαμε το προφίλ κάποιων προσώπων. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν εκείνη που για μένα έφερε το παπαράτσι στην Ελλάδα. Δε μπορώ να σου περιγράψω πόσα αποθεωτικά κείμενα έχω γράψει για εκείνην. Δεν περίμενα ότι θα εξέθετε έτσι έναν συνεργάτη της. Αν συνέβαινε σε μένα, δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ».