«Δεν ξέρω πώς να το πω...» - Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στην συνέντευξη της Βανδή στην εκπομπή "Γειά σου"

«Αυτό που φοβάσαι τελικά, δεν είναι αυτό που νομίζεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω πώς να το πω...» - Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στην συνέντευξη της Βανδή στην εκπομπή

Πρώτο θέμα συζήτησης στις εκπομπές είναι η συνέντευξη που παραχώρησε η Δέσποινα Βανδή στην εκπομπή "Γειά σου" της Μαρίας Μπακοδήμου. Όσα είπε για πρώτη φορά μέσα από την καρδιά της, σχολίασε τόσο η Ελένη Μενεγάκη, όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρίχνοντας ωστόσο και τα "καρφιά" του.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τους γονείς της, τα παιδιά της χρόνια αλλά και τα δυο παιδιά που απέκτησε μέσα από το γάμο της με τον Ντέμη Νικολαϊδη πριν χωρίσουν.

«Ως παιδί δε νιώθω ότι αγαπήθηκα με τον τρόπο που θα ήθελα, ούτε και ως ενήλικη αργότερα. Τώρα νιώθω ουσιαστική αγάπη. Για μένα οι φίλοι μου είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου, τους έχω πολύ μεγάλη ανάγκη. Όλα αυτά τα χρόνια απ’ ό,τι κι αν έχω περάσει, αν δεν είχα ουσιαστικούς φίλους δίπλα μου, θα είχα χαθεί, θα είχα χάσει τον εαυτό μου. Φυσικά και έχω πιαστεί κορόιδο και έχω νιώσει εξαπατημένη, αλλά αυτό δε με εμποδίζει από το να συνεχίζω να αγαπάω με τον ίδιο τρόπο», είπε μεταξύ άλλων (δείτε εδώ αναλυτικά).

Σχετικό λοιπόν απόσπασμα από την συνέντευξη της, πρόβαλλαν στον αέρα "Ελένη" στο MEGA, με την Ελένη Μενεγάκη και τους συνεργάτες της να σχολιάζουν (να σημειώσουμε πως Βανδή - Μενεγάκη έχουν πλακωθεί σε Ιαπωνέζικο)

Η παρουσιάστρια έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην τραγουδίστρια, αποκαλύπτοντας μάλιστα το λόγο που δεν παίζει στην εκπομπή της την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Σήμερα 28/11 όμως, έκανε μια εξαίρεση.

Τι είπε η Μενεγάκη για τη συνέντευξη της Βανδή

«Βγήκε στη Μαρία Μπακοδήμου και λες “εντάξει τώρα τι θα πει;” και πάλι φωτίζει ένα κομμάτι της ζωής της, που λες “ρε Δέσποινα, τα ‘χες πει όλα αυτά τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο;”. Σαν να είναι στη φάση της ζωής της που δεν «φοβάται», που νιώθει έτοιμη να πει αυτά που νιώθει και αισθάνεται, τα οποία μέχρι τώρα τα είχε κλειδαμπαρωμένα», είπε αρχικά.

Μετά την προβολή του βίντεο, ανέφερε: «αυτή την τελευταία διετία νιώθω –συνέντευξη, συνέντευξη- ότι τώρα τη γνωρίζω τη Δέσποινα. Την ξέρω από το ξεκίνημα, όπως κι εκείνη με ξέρει από το ξεκίνημα. Μαζί ξεκινήσαμε. Δε μπορείς να τα ξέρεις όλα για έναν άνθρωπο, ξέρεις μόνο αυτό που φαίνεται. Όλοι μας από κάποια φάση της ζωής μας και μετά, κάπως είναι, μεγαλώνουμε και ξέρουμε ότι αυτό που φοβάσαι πια, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Μήπως σας μπέρδεψα; Δεν ξέρω. Κάθε συνέντευξή της, με κάνει αισθάνομαι ακόμα περισσότερο θετικά αισθήματα για εκείνη. Κάθε φορά με αυτά, νιώθω ότι την πλησιάζω και παραπάνω», είπε.