Φτάνει μέχρι το ταβάνι και είναι γεμάτο χρωματιστά στολίδια - Το πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθηνάς Οικονομάκου

Δείτε την ανάρτησή της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία από τις πιο όμορφες και δημιουργικές περιόδους της ζωής της, καθώς, από τη μία πλευρά, έχει δίπλα της τον σύζυγό της και τα δύο της παιδιά, ενώ, από την άλλη, οι επιχειρήσεις της με τα ρούχα και τα κοσμήματά της "πετάνε". Μάλιστα, η ίδια θα βρεθεί ξανά και στο "σανίδι", αφού σε λίγο διάστημα θα πρωταγωνιστήσει σε θεατρική παράσταση, κάτι που, ωστόσο, έχει και τα αρνητικά του, διότι έχει οδηγήσει στην εξουθένωσή της (δείτε εδώ όλη την αλήθεια για την υγεία της).

Οι ώρες που περνάει, λοιπόν, στο σπίτι είναι πολύτιμες και γι' αυτό, μιας που πλησιάζουν και οι γιορτές και οι περισσότεροι έχουν αρχίσει να στολίζουν για τα Χριστούγεννα, και εκείνη αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να κατεβάσει το δέντρο της και να διακοσμήσει αυτό αλλά και το υπόλοιπο σπίτι μαζί με την οικογένειά της.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθηνάς Οικονομάκου

Την Δευτέρα 28/11 μοιράστηκε και μία εικόνα από την νέα εμφάνιση του χώρου της με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, συγκεντρώνοντας πληθώρα σχολίων και like, από φίλους, γνωστούς και όχι μόνο.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της φτάνει μέχρι το ταβάνι και είναι γεμάτο με στολίδια σε χρυσές, ασημί, λευκές, κόκκινες, αλλά και ροζ μπάλες.

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποίησε και μία χειμερινή απόδραση με τον σύζυγό της

Πολύ σημαντική και ξεχωριστή ημέρα ήταν στις 14/11 για την Αθηνά Οικονομάκου, καθώς ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος, είχε την ονομαστική του εορτή, ενώ πριν λίγο καιρό το ευτυχισμένο ζευγάρι γιόρτασε και την επέτειό του.

Φυσικά, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της και δημόσια, αναρτώντας μερικές φωτογραφίες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες ποζάρουν στα Τρίκαλα Κορινθίας.

«Χρόνια σου πολλά μωρό μου!», έγραψε χαρακτηριστικά στην στη λεζάντα η Αθηνά Οικονομάκου.

undefined