«Η κούραση έχει χτυπήσει κόκκινο» - Τι συμβαίνει με την υγεία της Αθηνάς Οικονομάκου

Έχασε και την πρόβα της στο θέατρο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου
Instagram / Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram μέσα από τον οποίο μοιράζεται την καθημερινότητά της και αλληλεπιδρά με το κοινό της. Τις περισσότερες φορές, όλα γυρίζουν γύρω από την δουλειά της, αλλά και τα παιδιά της (δείτε εδώ το βίντεο με την κόρη της που προκάλεσε χιλιάδες αντιδράσεις), όμως την Παρασκευή 4/11 μίλησε για την υγεία της.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως λόγω των υποχρεώσεών της άρχισε να την καταβάλλει η κούραση, ενώ άρχισε να την πονάει και ο λαιμός της. Γι' αυτό αποφάσισε πως έπρεπε να χάσει την πρόβα στο θέατρο για την παράσταση που θα πρωταγωνιστεί, ώστε να ξεκουραστεί.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Αθηνάς Οικονομάκου

«Όταν η κούραση έχει χτυπήσει κόκκινο και ξεκινάει και ο πονόλαιμος. Και έχεις κανονίσει και να βγεις το βράδυ», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Από το μεσημέρι σπίτι και ξεκούραση, άκυρη η πρόβα, άκυρη και η έξοδος φυσικά. Είμαι αρκετά καλύτερα όμως. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας».

Τι απαντά για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε η Αθηνά Οικονομάκου η οποία μίλησε τόσο για την προσωπική της ζωή όσο και για τα επαγγελματικά της. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε τυχόν τρίτη εγκυμοσύνη, αφού με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο, έχουν ήδη δυο παιδιά, τον Μάξιμο και την Σιένα (δείτε φωτογραφία από το σπίτι τους).

«Το τιμώ το μέρος που έχω μεγαλώσει. Το να μεγαλώνεις στην περιφέρεια είναι όμορφο, αγνό. Ήταν πιο ανέμελα χρόνια χωρίς φόβο, οι γονείς δεν φοβόντουσαν τόσο. 'Ήμουν πολύ καλή μαθήτρια Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο, ήμουν αγρίμι», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Προσπαθώ να διατηρήσω τον γάμο μου όπως πρέπει, να μη χαθεί αυτό που είχαμε με τον Φίλιππο όταν γνωριστήκαμε. Η σχέση περνάει σε άλλο επίπεδο με τα παιδιά, αλλάζει η συνθήκη, προσπαθούμε να κρατάμε τη φλόγα δυνατή. Πάμε για ένα φαγητό, ένα ποτό, συζητάμε. Τα παιδιά είμαι πολύ μικρά, το δεύτερο παιδί το έζησα πιο κουλ, βλέπω ότι τα δεύτερα παιδιά βγαίνουν πιο δυναμικά... Στην παρούσα φάση δεν σκεφτόμαστε το παιδί. Εάν στο μέλλον προκύψει, θα δούμε, δεν είμαστε αρνητικοί. Τα παιδιά είναι μικρά για να σκεφτόμαστε το τρίτο, δεν είμαι έτοιμη γι' αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.