Δεν δίστασε να το αποκαλύψει στον αέρα του MEGA - Η παρουσιάστρια που ζηλεύει η Ελένη Μενεγάκη

Ποια είναι;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν δίστασε να το αποκαλύψει στον αέρα του MEGA - Η παρουσιάστρια που ζηλεύει η Ελένη Μενεγάκη

Το μεσημέρι της Δευτέρας 28/11 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, στο κανάλι του MEGA, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος, πέρα από την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα, μίλησε "ανοιχτά" για όλα.

Λίγο πριν αποχαιρετιστεί με την παρουσιάστρια, όμως, εκείνη θέλησε να εκφράσει λίγα λόγια για εκείνον και έδειξε την αδυναμία που του έχει με ένα περίεργο παράπονο.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην Δανάη Μπάρκα, με την οποία ο ηθοποιός έχει πολύ στενή σχέση (δείτε εδώ την "οικοδέσποινα" του Πάμε Δανάη να ξεσπά σε κλάματα για τον ίδιο).

«Γύρω στα 5-6 χρόνια της, η Δανάη με ρώτησε αν μπορεί να με λέει μπαμπά. Αυτό έγινε μετά από μία εκδρομή στο Πήλιο, που είχαμε περάσει πολύ όμορφα. Δεν είχε μπερδευτεί το παιδί. Και η Βίκυ, παρόλο που είχε χωρίσει με το Νώντα, αυτό που περνούσε στη Δανάη για τον πατέρα της ήταν πολύ γλυκό», είχε πει σε προηγούμενη συνέντευξη ο ηθοποιός.

Τι ζηλεύει η Ελένη Μενεγάκη από την Δανάη Μπάρκα

Και, τότε, η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε πως ζηλεύει το γεγονός ότι εκείνη μπορεί να τον βλέπει καθημερινά και να του δίνει φιλιά, όποτε το αισθάνεται, όπως και η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου.

«Δώστε στο κορίτσι μου, στη Βίκυ πολλά πολλά φιλάκια…Ζηλεύω την Δανάη κάποιες φορές το έχω πει στον εαυτό μου, αχ πως ζηλεύω που μπορεί και τον βουτάει και τον φιλάει και τον έχει μέσα στην ημέρα. Σε αγαπώ πολύ Χρήστο μου», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.