Δεν είναι ούτε ο Μάκης Παντζόπουλος ούτε και τα παιδιά της - Ποιος περιμένει καρτερικά την Ελένη Μενεγάκη να γυρίσει στο σπίτι

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δεν είναι ούτε ο Μάκης Παντζόπουλος ούτε και τα παιδιά της - Ποιος περιμένει καρτερικά την Ελένη Μενεγάκη να γυρίσει στο σπίτι

Η Ελένη Μενεγάκη συνηθίζει να μοιράζεται μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, πολλές από τις στιγμές της με την οικογένειά της και τους φίλους της γενικότερα. Έτσι, την Δευτέρα 28/11, μίας που το πλατό της στολίστηκε (δείτε το εδώ, όπως και την αντίδρασή της), θέλησε να προχωρήσει σε μία σχετική αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως το Σάββατο 26/11 της το πέρασε στα μαγαζιά της Κηφισιάς ψωνίζοντας καλλυντικά, εσώρουχα, αλλά και χριστουγεννιάτικα και την Κυριακή 27/11, δεν είδε την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, Καλύτερα Δε Γίνεται, στον ALPHA, διότι είχε μαζευτεί όλη της η οικογένεια για να διακοσμήσουν το σπίτι για τις γιορτές και να στολίσουν το δέντρο.

Στόλισε η Ελένη Μενεγάκη - Ποιος την περιμένει να γυρίσει σπίτι για να φάνε μαζί

«Επειδή δεν το είδα, εμείς στολίζαμε και είχαμε και τραπέζι στο σπίτι οικογενειακό το μεσημέρι. Ήταν άνετα; Πώς ήταν; Δεν το πρόλαβα, το πήρα χαμπάρι μετά στα sites...», είπε χαρακτηριστικά, ωστόσο δεν έχει δημοσιεύσει καμία φωτογραφία από τον ανανεωμένο της χώρο στα social media της.

Ελένη Μενεγάκη στολισμός

Στη συνέχεια, μάλιστα, η ίδια ανέφερε πως αυτές τις μέρες βρίσκεται στο σπίτι της η μητέρα της, η οποία κάθε φορά της ετοιμάζει τα πιο νόστιμα φαγητά και σήμερα (28/11) της έχει ετοιμάσει ένα από τα αγαπημένα της γεύματα και την περιμένει να γυρίσει για να φάνε μαζί στο τραπέζι: «Άμα είναι τα αγαπημένα της μαμάς σου, δεν τα αλλάζεις με κανένα, οπότε, ό, τι άλλο και να σου φέρουν... Σαν τα γεμιστά (της μαμάς). Σήμερα τα έχουμε!», δήλωσε η παρουσιάστρια στους συνεργάτες της και συμπλήρωσε: «Μπράβο μανούλα ήρθες σπίτι! Θα φάμε καλά! Τα γεμιστά είναι τα αγαπημένα της μανούλας».

Ελένη Μενεγάκη τραπέζι