Βγαλμένο από παραμύθι - Ενθουσιάστηκε η Ελένη Μενεγάκη με το στολισμένο πλατό της εκπομπής της

«Κι εμείς όπως και όλοι της ελληνικής τηλεόρασης, στολίσαμε!»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βγαλμένο από παραμύθι - Ενθουσιάστηκε η Ελένη Μενεγάκη με το στολισμένο πλατό της εκπομπής της

Δεν μένουν πολλές μέρες για τα Χριστούγεννα για αυτό και οι περισσότερες εκπομπές έχουν ήδη στολίσει τα πλατό τους και έχουν μπει σε άκρως εορταστική διάθεση.

Όπως είδαμε μάλιστα σήμερα 28/11, η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day (δείτε εδώ το πλατό), η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα (δείτε εδώ κι το δικό τους πλατό) και η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη (δείτε εδώ) στόλισαν για αυτό και σε αντίστοιχα μονοπάτια κινήθηκε και η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA.

Η παρουσιάστρια μάλιστα ήταν αρκετά ενθουσιασμένη στην έναρξη της εκπομπής της, μιας και ο χώρος γέμισε χριστουγεννιάτικα στολίδια και θετική ενέργεια.

Το χριστουγεννιάτικο πλατό της Ελένης Μενεγάκη

«Δείξτε τα όλα. Κι εμείς όπως και όλοι της ελληνικής τηλεόρασης, στολίσαμε! Είναι σα να βάζεις στο τηλεοπτικό σου σπίτι τα καλά του. Και όπως και να είσαι κι εσύ όταν το σπίτι σου βάζει τα καλά του - εμείς καλά θέλουμε να είστε- μπαίνεις μέσα με άλλο αέρα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Μενεγάκη κατά την έναρξη της εκπομπής της.

Η ίδια μάλιστα, στη συνέχεια, μοιράστηκε με τους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές πως πήγε για ψώνια το Σάββατο το πρωί, στην Κηφισιά και φυσικά μπήκε σε μαγαζιά με χριστουγεννιάτικα και σε καταστήματα με καλλυντικά και εσώρουχα.

Μιλώντας για χριστουγεννιάτικο στολισμό, πρέπει να ξέρετε πως σύμφωνα με το Feng Shui είναι καλό να ακολουθήσουμε μερικούς κανόνες, όπως για παράδειγμα το να τοποθετούμε στα ανατολικά για να υποστηρίξουμε την ενέργεια της οικογένειας ή στα νοτιοανατολικά για ευημερία & πλούτο.

Διαφορετικά, μπορούμε να το τοποθετήσουμε στα νότια για να ενισχύσουμε την επικοινωνία μας με τους άλλους και την φήμη μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Επιλέγουμε την νότια θέση, ως πιο ευνοϊκή, ειδικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολίσουμε στον επαγγελματικό χώρο.

Επίσης, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα βασικό χρώμα με έντονη yang ενέργεια, όπως το κόκκινο ή το μωβ ή το κίτρινο ή το πορτοκαλί. Επίσης, και ένα δευτερεύον με yin ενέργεια όπως το κρεμ/ το λευκό/ το μαύρο, έτσι ώστε να έχουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε και τα τέσσερα βασικά yang χρώματα ταυτόχρονα, πχ. στον στολισμό του δέντρου ή του σαλονιού. Για παράδειγμα, προσπαθούμε να κάνουμε έναν από τους παρακάτω ευνοϊκούς συνδυασμούς:

  • κόκκινο και λευκό
  • κρέμ χρώμα ή πράσινο
  • κόκκινο και χρυσό ή ασημί χρώμα ή μωβ
  • κόκκινο και λευκό ή μαύρο χρώμα.