Πολύχρωμο και φαντασμαγορικό - Το εντυπωσιακό πλατό του Πάμε Δανάη για τα Χριστούγεννα

Μπήκε κι αυτή η εκπομπή σε εορταστικό mood

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πολύχρωμο και φαντασμαγορικό - Το εντυπωσιακό πλατό του Πάμε Δανάη για τα Χριστούγεννα

Με άκρως Χριστουγεννιάτικη διάθεση ξεκίνησε αυτή η εβδομάδα για τις περισσότερες πρωινές εκπομπές, μιας κι όπως είδαμε καλημέρισαν το τηλεοπτικό κοινό μέσα από το στολισμένο τους πλατό.

Την αρχή την έκανε η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day (δείτε εδώ το πλατό), έπειτα η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα (δείτε εδώ κι το δικό τους πλατό) και αμέσως μετά η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, η όμορφη παρουσιάστρια ντυμένη στα ροζ καλημέρισε το κοινό με άκρως ευχάριστη και γιορτινή διάθεση, ενώ ταυτόχρονα ακουγόντουσαν και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Φυσικά, σε ίδιο mood ήταν και οι συνεργάτες της.

Το εντυπωσιακό πλατό του Πάμε Δανάη για τα Χριστούγεννα

Μιλώντας για χριστουγεννιάτικο στολισμό, πρέπει να ξέρετε πως σύμφωνα με το Feng Shui είναι καλό να ακολουθήσουμε μερικούς κανόνες, όπως για παράδειγμα το να τοποθετούμε στα ανατολικά για να υποστηρίξουμε την ενέργεια της οικογένειας ή στα νοτιοανατολικά για ευημερία & πλούτο.

Διαφορετικά, μπορούμε να το τοποθετήσουμε στα νότια για να ενισχύσουμε την επικοινωνία μας με τους άλλους και την φήμη μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Επιλέγουμε την νότια θέση, ως πιο ευνοϊκή, ειδικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολίσουμε στον επαγγελματικό χώρο.

Επίσης, καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα βασικό χρώμα με έντονη yang ενέργεια, όπως το κόκκινο ή το μωβ ή το κίτρινο ή το πορτοκαλί. Επίσης, και ένα δευτερεύον με yin ενέργεια όπως το κρεμ/ το λευκό/ το μαύρο, έτσι ώστε να έχουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε και τα τέσσερα βασικά yang χρώματα ταυτόχρονα, πχ. στον στολισμό του δέντρου ή του σαλονιού. Για παράδειγμα, προσπαθούμε να κάνουμε έναν από τους παρακάτω ευνοϊκούς συνδυασμούς:

  • κόκκινο και λευκό
  • κρέμ χρώμα ή πράσινο
  • κόκκινο και χρυσό ή ασημί χρώμα ή μωβ
  • κόκκινο και λευκό ή μαύρο χρώμα.