Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Γεμάτο χριστουγεννιάτικα στολίδια και εντυπωσιακά φυτά - Σκέτο υπερθέαμα το πλατό του Super Kατερίνα

Και του χρόνου!

Γεμάτο χριστουγεννιάτικα στολίδια και εντυπωσιακά φυτά - Σκέτο υπερθέαμα το πλατό του Super Kατερίνα
News 28.11.2022 10:17
Από Ελένη Μήτση

Λίγο πριν φύγει ο Νοέμβριος και καλωσορίσουμε το Δεκέμβρη και φυσικά τα Χριστούγεννα βλέπουμε ένα ένα τα πλατό από τις ψυχαγωγικές και όχι μόνο εκπομπές να στολίζονται το καθένα με τον δικό του τρόπο.

Μάλιστα την Δευτέρα 28/11 είδαμε στον Alpha και πιο συγκεκριμένα το Super Κατερίνα να έχει μετατραπεί το studio σε ένα υπερθέαμα, γεμάτο στολίδια, εποχιακά φυτά και ένα εντυπωσιακό δέντρο (δείτε εδώ και τον εντυπωσιακό στολισμό στο Happy Day).

Να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως την Παρασκευή 26/11 το στούντιο ήταν ξανά ειδικά διαμορφωμένο, αυτή τη φορά για τη γιορτή της Κατερίνας Καινούργιου (δείτε εδώ μοναδικά πλάνα) και έτσι στο Σαββατοκύριακο, που μεσολάβησε η ομάδα έκανε σοβαρή δουλειά για να το μετατρέψει στη σημερινή του εικόνα.

Ο εντυπωσιακός, χριστουγεννιάτικος στολισμός για το πάνελ του Super Κατερίνα

Η κατάλληλη θέση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο σπίτι σύμφωνα με το Feng Shui

Τα Χριστούγεννα βρίσκονται προ των πυλών, μάλιστα κάποιοι έχουν ήδη στολίσει (δείτε εδώ φωτογραφία) και προκειμένου να περάσουμε με αρμονία και ισορροπία τις γιορτές κοντά στους αγαπημένους μας το Feng Shui προτείνει να ακολουθήσουμε τους δικούς του κανόνες.

Το τοποθετούμε στα ανατολικά για να υποστηρίξουμε την ενέργεια της οικογένειας ή στα νοτιοανατολικά για ευημερία & πλούτο. Διαφορετικά, μπορούμε να το τοποθετήσουμε στα νότια για να ενισχύσουμε την επικοινωνία μας με τους άλλους και την φήμη μας απέναντι στο κοινωνικό σύνολο. Επιλέγουμε την νότια θέση, ως πιο ευνοϊκή, ειδικά για το χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολίσουμε στον επαγγελματικό χώρο.

Συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε πολλά χρώματα, ειδικά όταν στολίζουμε το σπίτι μας για τις γιορτές. Αυτό όμως προκαλεί μεγάλη αναταραχή στην ροή της ενέργειας Qi στο χώρο και κατά συνέπεια σε μας.

Αυτό συμβαίνει γιατί κάποια χρώματα έχουν yin ήρεμη, αρμονική ενέργεια και κάποια άλλα έχουν yang έντονη, δραστήρια ενέργεια. Μάλιστα, όταν δεν βρίσκονται σε αναλογία διαταράσσεται η ομαλή ροή της ενέργειας που αναφέρουμε παραπάνω.

Feng Shui Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Στην ευνοϊκή χωροθεσία feng shui επιθυμούμε να υπάρχει ισορροπία, αρμονία και ηρεμία στον χώρο που θα επηρεάσει θετικά και τον δικό μας οργανισμό. Γι’ αυτό καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα βασικό χρώμα με έντονη yang ενέργεια, όπως το κόκκινο ή το μωβ ή το κίτρινο ή το πορτοκαλί. Επίσης, και ένα δευτερεύον με yin ενέργεια όπως το κρεμ/ το λευκό/ το μαύρο, έτσι ώστε να έχουμε ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Αποφεύγουμε να χρησιμοποιήσουμε και τα τέσσερα βασικά yang χρώματα ταυτόχρονα, πχ. στον στολισμό του δέντρου ή του σαλονιού. Για παράδειγμα, προσπαθούμε να κάνουμε έναν από τους παρακάτω ευνοϊκούς συνδυασμούς:

  • κόκκινο και λευκό
  • κρέμ χρώμα ή πράσινο
  • κόκκινο και χρυσό ή ασημί χρώμα ή μωβ
  • κόκκινο και λευκό ή μαύρο χρώμα.

Αυτό σημαίνει πως όλα τα διακοσμητικά, τα υφάσματα και τα ριχτάρια καλό θα είναι να έχουν τον συνδυασμό χρωμάτων που θα επιλέξουμε εξ αρχής. Άρα να μην προσθέτουμε και άλλα διαφορετικής ενέργειας χρώματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Μου λέγανε ότι δε θα κάνω καριέρα» - Η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε ''στεγνά'' πρώην συνεργάτη της

«Όταν ήμουν εγώ στο OPEN...» - Τα ''καρφιά'' της Κατερίνας Καινούργιου για τη συνεργασία της με το κανάλι

Share