Κι όμως το έκανε: Ο Μάνος Ιωάννου στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του - Τεράστιο και γεμάτο στολίδια

Ανυπομονεί για τις γιορτές και είναι φανερό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / Manos Ioannou
Instagram / Manos Ioannou

Μπορεί να έχουμε τέλη Οκτώβρη, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να έρθουν οι γιορτές και τα Χριστούγεννα, μιας και πρόκειται για μια πολύ αγαπημένη περίοδο. Ανάμεσα σε αυτούς λοιπόν είναι κι ο Μάνος Ιωάννου.

Ο ηθοποιός διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητα και την δουλειά του, ενώ πρόσφατα αποκάλυψεε και μερικά ευχάριστα νέα.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο ίδιος δημοσίευσε ένα story στο instagram του, δείχνοντας στους διαδικτυακούς του φίλους το χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε στο σπίτι του. Όπως βλέπουμε, είναι αρκετά εντυπωσιακό, μιας και είναι πολύ ψηλό και γεμάτο στολίδια.

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του Μάνου Ιωάννου

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι του Μάνου Ιωάννου

Με ποια πρώην του φημολογείται εντωμεταξύ πως βρίσκεται σε σχέση

Στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Βαλέρια Χοψονίδου και τον Μάνο Ιωάννου, οι οποίοι φαίνεται να πέρασαν χρόνο μαζί και να διασκέδασαν μέχρι αργά. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι το 2015 και χώρισαν ένα χρόνο αργότερα με τις προσπάθειες επανασύνδεσης να μην αποδίδουν καρπούς. Ωστόσο αν δει κανείς τις φωτογραφίες δύο πράγματα μπορεί να συμπεράνει: είτε ότι διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις, είτε ότι έχουν έρθει ξανά πολύ κοντά.

Ο Μάνος Ιωάννου μάλιστα στο παρελθόν έχει υπάρξει πρώην της Ναταλίας Γερμανού. Η σχέση τους μπορεί να τελείωσε, ωστόσο μάλλον δεν κρατάνε και τόσο καλές σχέσεις, αφού με αφορμή κάποιες δηλώσεις του σχετικά με το metoo, η Γερμανού ''δε μάσησε'' τα λόγια της και τον έβαλε στη θέση του.

Φιλί η αλήθεια είναι δεν είδαμε, ωστόσο οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και ήταν ευδιάθετοι. Μάλιστα στο τέλος της βραδιάς αποχώρησαν μαζί από το νυχτερινό κέντρο με το αμάξι του Ιωάννου.

Βαλέρια Χοψονίδου και Μάνος Ιωάννου διασκεδάζουν στο club

Βαλέρια Χοψονίδου και Μάνος Ιωάννου φεύγουν μαζί με το αμάξι