Στιγμές ευτυχίας για τον Μάνο Ιωάννου - Τι συνέβη;

Η ανάρτησή του στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές ευτυχίας για τον Μάνο Ιωάννου - Τι συνέβη;

Ο Μάριος Ιωάννου, μπορεί να έχει χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα από τη στιγμή που αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του, παρόλα αυτά διατηρεί έναν ενεργό λογαριασμό στο Instagram με ένα αρκετά μεγάλο κοινό. Έτσι, θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθούς του το ευχάριστο γεγονός που έζησε τη Δευτέρα 15/8.

Ο πρώην ηθοποιός έγινε νονός και βάφτισε ένα κοριτσάκι, δίνοντάς της το όνομα Ευαγγελία. Δημοσίευσε, μάλιστα, μερικές φωτογραφίες από τη στιγμή του μυστηρίου, αλλά και αφού αυτό τελείωσε, όπου κρατά στα χέρια του το μικρό παιδάκι και χαμογελάει.

Φωτογραφίες από τη στιγμή που ο Μάνος Ιωάννου έγινε νονός

Μάνος Ιωάννου

Μάνος Ιωάννου - νονός

Μάνος Ιωάννου - βάφτιση

Οι κοινές φωτογραφίες του με την Χοψονίδου που φούντωσαν τις φήμες επανασύνδεσης

Στο νυχτερινό κέντρο Fantasia Live εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τη Βαλέρια Χοψονίδου και τον Μάνο Ιωάννου, οι οποίοι φαίνεται να πέρασαν χρόνο μαζί και να διασκέδασαν μέχρι αργά. Οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι το 2015 και χώρισαν ένα χρόνο αργότερα με τις προσπάθειες επανασύνδεσης να μην αποδίδουν καρπούς. Ωστόσο αν δει κανείς τις φωτογραφίες δύο πράγματα μπορεί να συμπεράνει: είτε ότι διατηρούν άριστες φιλικές σχέσεις, είτε ότι έχουν έρθει ξανά πολύ κοντά.

Ο Μάνος Ιωάννου μάλιστα στο παρελθόν έχει υπάρξει πρώην της Ναταλίας Γερμανού. Η σχέση τους μπορεί να τελείωσε, ωστόσο μάλλον δεν κρατάνε και τόσο καλές σχέσεις, αφού με αφορμή κάποιες δηλώσεις του σχετικά με το metoo, η Γερμανού ''δε μάσησε'' τα λόγια της και τον έβαλε στη θέση του.

Φιλί η αλήθεια είναι δεν είδαμε, ωστόσο οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και ήταν ευδιάθετοι. Μάλιστα στο τέλος της βραδιάς αποχώρησαν μαζί από το νυχτερινό κέντρο με το αμάξι του Ιωάννου.

Βαλέρια Χοψονίδου και Μάνος Ιωάννου διασκεδάζουν στο club

Βαλέρια Χοψονίδου και Μάνος Ιωάννου φεύγουν μαζί με το αμάξι