Ανακοινώθηκε και επίσημα - Πολύ ευχάριστα νέα για τη Μαριέττα Χρουσαλά

Πολλοί το περίμεναν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε και επίσημα - Πολύ ευχάριστα νέα για τη Μαριέττα Χρουσαλά

Μετά από ένα μαγευτικό καλοκαίρι που πέρασε μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, Λέων Πατίτσα και τα παιδιά της (δείτε εδώ φωτογραφίες), η Μαριέττα Χρουσαλά το έριξε και πάλι στη δουλειά και μάλιστα, πριν από λίγη ώρα ανακοινώθηκε το νέο της επαγγελματικό βήμα.

Μπορεί λοιπόν να έχουμε πολλά χρόνια να τη δούμε στο γυαλί, ωστόσο το μοντέλο και παρουσιάστρια ετοιμάζεται να επιστρέψει σε μία εμφάνιση που περίμεναν πολλοί.

Συγκεκριμένα, η Μαριέττα Χρουσαλά θα αναλάβει την παρουσίαση των φετινών MadWalk που θα προβληθούν για ακόμη μία χρονιά μέσα από τη συχνότητα του Mega. Πριν από λίγη ώρα μάλιστα, το Μεγάλο Κανάλι εξέδωσε και την επίσημη ανακοίνωση για το φαντασμαγορικό show που θα λάβει χώρα την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο Tae Kwon Do.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η εμφάνιση της Μαριέττας Χρουσαλά θα αποτελέσει το πρώτο θέμα συζήτησης της βραδιάς.

Η ανακοίνωση του Mega για τα MadWalk με τη Μαριέττα Χρουσαλά

Το Madwalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project, το μεγαλύτερο fashion event στην Ελλάδα, έρχεται για 12η συνεχόμενη χρονιά και θα μεταδοθεί αποκλειστικά στο MEGA σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

To MadWalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project, o μοναδικός θεσμός στη χώρα που ενώνει τη μουσική με τη μόδα, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στο TAE KWON DO με πολλές εκπλήξεις και παρουσία κοινού. Την εκδήλωση παρουσιάζει η Μαριέττα Χρουσαλά.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό του MadWalk 2022 by Serkova- The Fashion Music Project θα απολαύσουμε πρωτότυπα acts και λαμπερά catwalks από δημοφιλείς καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού μαζί με τις πρωτοποριακές δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών και fashion brands.

Η προπώληση των εισιτηρίων για το Madwalk 2022 by Serkova-The Fashion Music Project έχει ήδη ξεκινήσει online στο www.madwalk.gr

#MegaTV #MadWalk #MadWalk22 #TheFashionMusicProject #Serkova #ToMegaToKalo

  • MADWALK 2022 BY SERKOVA
  • THE FASHION MUSIC PROJECT
  • ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ MEGA

Μαριέττα Χρουσαλά Madwalk