Χώρισαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός; Όλη η αλήθεια για τον γάμο τους

Η παρουσιάστρια μίλησε "ανοιχτά"

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Καλεσμένοι στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, ήταν η Βαλέρια Κουρούπη και ο Νίκος Ξύδης, την Δευτέρα 28/11, οι οποίοι με αυτό τον τρόπο πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στην τηλεόραση μετά τον χωρισμό τους.

Οι δυο τους, λοιπόν, μίλησαν για την απόφαση που πήραν, όμως εξαιτίας των όσων είπαν, έδωσαν την αφορμή και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου να απαντήσει για το τι συμβαίνει όσον αφορά τον γάμο της με τον Νάσο Γαλακτερό (δείτε εδώ την μικρή τους κόρη).

Χώρισαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός;

Αρχικά, η Βαλέρια Κουρούπη είπε: «Φιλικό χωρισμό είχαμε. Φιλικό σημαίνει ότι δεν έχεις τσακωμούς κι εντάσεις. Κάναμε ολόκληρες συζητήσεις επί συζητήσεων για να δούμε αν θα χωρίσουμε ή όχι. Εμείς επικοινωνούμε και κουβεντιάζουμε πολύ ωραία κι επειδή τα συζητήσαμε όλα αυτά, με στεναχώρια και λύπη γιατί βλέπεις να έρχεται ένα τέλος, δεν τσακωθήκαμε. Και σε αυτό ήμασταν σύντροφοι.

Έλεγα καμιά φορά ότι δεν κατάφερα να κάνω την οικογένεια που έκαναν οι δικοί μου που είναι ακόμα μαζί. Αλλά μετά σκεφτόμουν ότι είχαμε έναν πολύ επιτυχημένο γάμο. Την επιτυχία του γάμου δεν την ορίζουν τα χρόνια και το για πάντα, την ορίζουν το πώς πέρασες, πώς εξελίχθηκε, αν το παιδί σου είναι καλά, αν δεν σκοτώθηκες στο ξύλο, τι κερδίσαμε, τι κάναμε μαζί, πόσο ωραίες στιγμές περάσαμε και ότι είχαμε και την τεράστια επιτυχία να χωρίσουμε έτσι».

Και τότε η παρουσιάστρια απάντησε:

Νάνσυ: Μου έχουν πει άνθρωποι που έχουν χωρίσει ότι το χρεώνεσαι σαν μια προσωπική αποτυχία.

Θανάσης: Να το πούμε ότι δεν έχεις ιδέα για τον χωρισμό.

Νάνσυ: Όχι καλέ.

Θανάσης: Επειδή διαβάζουμε πολλά τον τελευταίο καιρό. Να πούμε ότι όλα αυτά είναι του παρελθόντος.

Νάνσυ: Να ρωτήσουμε την Ελένη Βιτάλη που είναι γειτόνισσά μας. Έχουμε την Ελένη Βιτάλη για μάρτυρα.