Στους ώμους του Νάσου Γαλακτερού η μικρή Σόφη - Το φαντασμαγορικό δέντρο που στόλισε η οικογένεια της Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Στιγμές ευτυχίας!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
nancyzabetoglou - instagram
nancyzabetoglou - instagram

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μπορεί να είναι μια πολύ δυναμική παρουσιάστρια και ισχυρή στο χώρο των έντυπων, παράλληλα όμως έχει και έναν ακόμη σημαντικό ρόλο στη ζωή της και αυτός δεν είναι άλλος από τη μητρότητα.

Η Σόφη, η κόρη της Νάνσυ με τον Νάσο Γαλακτερό (δείτε εδώ τον ντόρο που γίνεται με τον χωρισμό τους) είναι το μοναχοπαίδι τους και ο καρπός του έρωτα τους, με το μικρό κοριτσάκι να κυριαρχεί στα social media της παρουσιάστριας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, η μικρή είναι εξίσου αδυναμία και του Νάσου, ο οποίος να θυμίσουμε στο σημείο αυτό, πως έχει και έναν γιο τον Παύλο.

Η οικογένεια, που διατηρεί ένα πολύ ζεστό και όμορφο σπίτι, την Κυριακή 28/11 στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο λίγο πριν έρθει ο Δεκέμβρης.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν από τη Νάνσυ στο instagram, η οποία καμάρωνε μπαμπά και κόρη σε μια τρυφερή στιγμή, βάζοντας και φέτος το αστέρι στο δέντρο(δείτε εδώ την τρυφερή εξομολόγηση της Ζαμπέτογλου για την επέτειό της με τον Νάσο).

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Νάσος Γαλακτερός στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την κόρη τους

Ζαμπέτογλου - Γαλακτερός - Χριστούγεννα
Ζαμπέτογλου - Γαλακτερός - Χριστούγεννα

Το σπίτι της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού

Η οικογένειά τους είδε πολύ τα φώτα της δημοσιότητας πέρυσι, με τη συμμετοχή του Παύλου Γαλακτερού στο Survivor 4. Κάπως έτσι γνωρίσαμε και την μικρή κόρη της οικογένειας, τη μεγάλη αδυναμία του Παύλου, τη Σοφία.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ανά καιρούς μας έχει δείξει το υπέροχο σπίτι της, τόσο μέσα από την εκπομπή της όσο και από το Instagram της. Ο χώρος είναι πολύ προσεγμένος και κάθε γωνία είναι διακοσμημένη με ένα μοντέρνο έπιπλο ή ένα φυτό που δίνει χάρη.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου σαλόνι